2777
2789
عنوان

حس به جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 39 پست
منم تازه هفته ٤هستم اصلا علايم ندارم همش فكر ميكنم رفته دوبار ازمايش دادم فردا هم دوباره بدم ببينم ه ...

هیچی نشده , نگران نشو , من ماه ۹ حاملگی با هواپیما سفر رفتم , هر چی بترسی بدتره

من تا ۴ ماهگی اصلا تکون نمیخورد و بعدش یهویی شروع کرد 

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
نه عزیزم کجا رفته؟؟  این چه حرفیه.. شما الان یه مادری اینجوری حرف نزن

عصري گريه كردم من با بدبختي باردار شدم هرروز تزريق سه تا امپول دارم كفتم يعني رفت ه هيچ علامتي تو اين هجده روز انتقالم نداشتم كلا ١٨يا ٢٠روزه هست پيشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هفته 21 استراحتم سرویکسم کوتاه و باز شده بود سرکلاژم نکردم دیگه دیر شده بود. بیشتر نگران خودمم که یهو اگه دردم بگیره چیکار کنم تو شهر غریب. البته مامانم اومده کارای خونه رو میکنه ولی با هم ارتباط عاطفی نداریم اصلا. با این بچه هم اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم هرکار میکنم.

عصري گريه كردم من با بدبختي باردار شدم هرروز تزريق سه تا امپول دارم كفتم يعني رفت ه هيچ علامتي تو اي ...

ای جاااانم حق داری عزیزم

ولی یه چیز بهت بگم...تو بچه تو از خدا گرفتی و هرموقع دلت آشوب میشه فقط سرتو یکم ببر بالا میبینی خدا با همه بزرگیش حواسش به تو ونی نی هست حساااابی....پس خیالت راحت و فقط بشین و خیالبافی های قشنگ بکن واسه نی نی ت....خودتو واسه ویارات اماده کن از یکی دو هفته دیگه پوستتو میکنه...ضمنا همش میخااستم بگم نی نی ت تو دهنم دخترت میچرخید..نی نی ت دخمله حتما

خدایا آرزو میکنم که هیچ گاه آرزویی نباشد که مصلحتت در آن نیست.......پس اگر در مصلحتم مادر شدن بهترین است بگذار آوای ضربان دل دلبندم به بند دلم گره بخورد....الهی امین.
نه سينه درد نه حس پري نه تهوع هيچ اصلا انگار خود قبليم هستم 

خب هنوز خیلی زوده واسه این علائم. من هفته 7 تازه تهوع گرفتم. قبلش هیچی انگار نه انگار. خیلی بهش فکر نکن که استرس نگیری. زندگی عادی تو بکن ان شاالله دو سه هفته دیگه اولین علائم ظاهر میشه برات. ان شاالله که ویار بد نداشته باشی. من 7 کیلو توی 1 ماه کم کردم. تازه هفته پیش رسیدم به وزن قبل از بارداری.
خوبه که علامت خاصی نداری ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی.

از هفته 21 استراحتم سرویکسم کوتاه و باز شده بود سرکلاژم نکردم دیگه دیر شده بود. بیشتر نگران خودمم که ...

انشالا به امید خدا نی نی ت سر وقتش دنیا میااد و انقدررر شیرینه که هلاکش میشی

خدایا آرزو میکنم که هیچ گاه آرزویی نباشد که مصلحتت در آن نیست.......پس اگر در مصلحتم مادر شدن بهترین است بگذار آوای ضربان دل دلبندم به بند دلم گره بخورد....الهی امین.
ای جاااانم حق داری عزیزم ولی یه چیز بهت بگم...تو بچه تو از خدا گرفتی و هرموقع دلت آشوب میشه فقط سرت ...

اره دلم اشوب ميشه ميترسم ازدستش بدم ممنونم ازحرفاي ارامبخشت اي جان دختر هم عاليه حرف نداره

خداكنه انشالله انشالله علايم ازكي شروع ميشه معمولا

همه مثل هم نیستن..شاید شما از دسته خوش شانسا بودی و اصلا اذیت نشدی...من خودم از قبل اینکه بی بی م مثبت شه تهوع داشتم ولی از هفته ۷ وحشتناک شد ویارم تا ۵ماهگی هم داشتم...همش پس میزدم و بی اشتها بودم و تازه کاهش وزنم داشتم

انشالا به امید خدا نی نی ت سر وقتش دنیا میااد و انقدررر شیرینه که هلاکش میشی

ان شاالله. دعا کنین برام که زایمان سختی نداشته باشم و زودرس نباشه تو رو خدا. من توی شهر غریب دست تنها اصلا نمیدونم چیکار کنم. مامانم هم هم زایماناش خیلی راحت بوده هم بچه هاش 4 کیلو بودن میگه من نمیدونم با بچه ی ریز باید چیکار کرد.
من الان هفته 29 ام اما شکمم خیلی کوچیکه هرچی میخورم بزرگ نمیشه.
شوهرم هم نصف هفته تو شهر نیست بقیه ش هم همه ش کلاس و اینطور چیزاست.

مادرشوهرم هم گفته واسه زایمانم نمیاد چون بچه مدرسه ای داره.

همه ش از بعد زایمان میترسم که از پس مشکلاتش و مریضی و نبودن شوهرم و دست تنها بودنم برنیام.