2777
2789

مثلا هرکار خوبی ما انجام بدیم اونا خوشحال میشن هرکار بدی کنیم ناراحت میشن و اینا 

اینویه جا شنیده بودم ذهنمو درگیر کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فک نکنم انقد بیکار باشن فقط حواسشون به ما باشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

پدرومادرواجداد

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

آره میفهمن..چندوقت پیش یه مدت خیلی حواسم به کارام بود..مادربزرگموخواب دیدم خیلی خوشحال بود بغلم کرد،بوسم کرد..باافتخار بهم نگاه میکرد..اما من نتونستم دوباره گناهامو ادامه دادم

کسی که میمیره بر حسب مقامش و مومن و غیر مومن بودنش می‌تونه نگاه کنه خونه زندگیشو و جاهای که بهش وابسته بوده.مثلا مومن خوبی هارو میبینه ولی غیر مومن فقط بدی ها رو میبینه و از دیدنش عذاب میکشه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

از بالا نگاه نمیکنن بلکه اشراف پیدا میکنن رو محیط

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

وای منم همش به این فکر میکنم

بدی هاتو نشون اموات خوبت نمی‌دن.

کسی نمی دونه.‌مرده ها می دونن. اونا هم که نیستن. وقتی مردیم می فهمیم.

نقل میگه اینو