2777
2789
عنوان

بیاید یه جوری رفتار کنید انگار هممون جمع شدیم خونه مادربزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1750 بازدید | 314 پست
تشک منو جدا بندازین من با شوهرم میخوام بخوابم ، بدون بغل شوهرم خوابم نمیبره(بلاخره همه جا یه نخاله و ...

اه اه تو از همون بچه گی لوس نو نور بودی عوضم نمیشی🤓

چو ایران نباشد تن من مباد🇮🇷💚🤍❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادرجان پاهام درد میکنه بخدا به این علی پدر صلواتی ام گفتم گوش به حرف نمیده که بابابزرگت بنده خدا عا ...

خودم ابشون دادم عزیزجوووون 🥺🥺🥺

بعد میرم درخت زردآلو رو آب بدم 

خدا بیامرزه بابابزرگ و 🥺🥺

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

تشک منو جدا بندازین من با شوهرم میخوام بخوابم ، بدون بغل شوهرم خوابم نمیبره(بلاخره همه جا یه نخاله و ...

اههههه تو باز با شوهرت اومدی 

ول کن بابا شوهر ذلیل گفتیم که همه دخترا جمع بشیم خونه عزیزجون 😅😅😅

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اه اه تو از همون بچه گی لوس نو نور بودی عوضم نمیشی🤓

انقد دعوت نکنید دیگه مث بچه ها منو بیارید بازی کنیم شلم کلی داستان ترسناک تعریف میکنیم حالتون جا بیاد

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
هیچی مادر جان دبیرستانی بودم یهو از مدرسه برم داشتن سرمه مالیدن به چشمام نشوندن سر سفره عقد این شوهر ...

جواب همه مادربزرگا:😂✌🏻 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 

اون دیگ و دیگچه مسی  رو از زیر زمین بیارید اجاق گاز بزرگه هم کنارشه برای فردا که نذری داریم.باید بساط آش حاضر کنیم.

پیاز داغ و نعنا داغش با من.مادرجون گفته امسال دوبرابر پارسال دیگ رو بار می‌زاره. 

راستی مادرجون اون فرش قرمزه کجاست پهن کنیم اینجا زیر درخت توی سایه تا سبزی ها و پاک کنیم ؟ کاسه چینی گلسرخی هارم بگو دایی از زیر زمین بیاره .آخه خاک گرفتن باید بگیم خاله جون توی حوض یه آبی بهشون بزنه.

عههههههه بچه جون لب حوض راه نرو میخوری به گدون شمعدونیا میوفتی توی آب....

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
اه بابا تو هنوز بد خوابیت درمان نکردی کنار من نخوابی شب ببینم پات تو حلق منه🤪

نه بابا مگه درمان داره 

بیااا بغل خودمممم من بدون تو خوابم نمیبره همه😅

بالشت پری رو پرت میکنم سمتت🥺😅

اخخخ بچه ها کاش واقعی بود 🥹💔

اون دیگ و دیگچه مسی رو از زیر زمین بیارید اجاق گاز بزرگه هم کنارشه برای فردا که نذری داریم.باید بسا ...

زهراااا بیا بچتو بگیر بابا کل حیاط رو خیس کرده از بس توی آب پریدن و بازی میکنن 

بچه اینقدر سیب سرخ ها رو نخور برای بقیه هم بذار 

انقد دعوت نکنید دیگه مث بچه ها منو بیارید بازی کنیم شلم کلی داستان ترسناک تعریف میکنیم حالتون جا بیا ...

اره داستان ترسناک  تعریف کن مثل دفعه قبل ممد خول چل  بیا همتون بترسونه 😂

چو ایران نباشد تن من مباد🇮🇷💚🤍❤️