2777
2789

امروز بهش گفتم کل عقدمو گریه کردم چون بلد نبودی چجوری باهام برخورد کنی از ازدواج باهات پشیمونم بهش اونم گفت منو از زندگیت بیرون کن 

بهش گفتم برو به خانواده ها بگو میخایم طلاق بگیریم

از اول ازدواج من اشتباه بود خواهرای من مقصر بودن هیچ وقت نمیبخشم خواهرمو 

منو بدبخت کرد وقتی گفتم حسی ندارم بهش خوشم نمیاد ازش گفت منم نسبت به شوهرم اینطوری بودم خوب شدم 

من خودم با تمام وجود از ازدواج با همسرم پشیمونم بخاطر خانوادش ولی هیچوقت ب زبون نیاوردم بروز هم ندادم ولی اون یکبار وسط دعوا ب من گفت لعنت ب روزی ک عقدت کردم، ببین انگار ی تیر خورد وسط قلبم هنوز نتونسم هضمش کنم قضیه برای چندماه پیشه هربار یاداوری میشه دوباره میشکنم اشکم درمیاد، امیدوارم شوهرت مث من دل نشکسته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چیه باهاش

از دروغ هایی که اوایل بهم گفت در مورد مسائل مالی و درآمدش سوتی های زیادی که میداد شلخته با زیرشلواری می اومد دنبالم 

حالمو بهم میزد خسیس بازی هایی که درآورد 

من خودم با تمام وجود از ازدواج با همسرم پشیمونم بخاطر خانوادش ولی هیچوقت ب زبون نیاوردم بروز هم نداد ...

🥲🥲خانواده شوهر مقصر ۹۰ درصد مشکلات زنو شوهرا هستن

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

من خودم با تمام وجود از ازدواج با همسرم پشیمونم بخاطر خانوادش ولی هیچوقت ب زبون نیاوردم بروز هم نداد ...

من شوهرم هر روز صد دفعه به باعث ب انی این ازدواج لعنت میفرستیم به خاطر بچمون که کوچیکه مجبوریم تحمل می‌کنیم  خیلی رو مون بهم باز شده البته من بی احترامی نمیکنم ولی شوهرم خیلی بد دهنه