2777
2789
آره طبیعیش اینه بعضی ترشحات مثل تخمک گذاری داشته باشی.چندسالته شاید نزدیک یائسگیته. موقع تحریک چی با ...

۲۷ سالمه 

آره موقع تحریک دارم 

مشخصه یائسگی نامنظمی پریودیع ولی من مثل ساعت منظمه دیگه نهایتا دو روز عقب بیفته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی

تاپیکاتو خوندم 

یجورایی تو گذشته تو هستم

یه نفرو دوس دارم

و این عشق باعث شده چشممو رو مشکلاتی که ممکنه برام اتفاق بیفته بستم

میخواستم بدونم تو که با عشق زندگی تشکیل دادی الان خوشبختی؟

سلام عزیزم خوبیتاپیکاتو خوندم یجورایی تو گذشته تو هستمیه نفرو دوس دارمو این عشق باعث شده چشممو رو مش ...

خوشبختم چه خنده دار😂😂 

من بخاطر این عشق جلو همه وایسادم با همه چی کنار اومدم با نداری ساختم ولی آخرش شوهرم سر هیچ و پوچ زندگیمو زهر کرد کارم بع درخواست طلاق هم رسید ولی با پادرمیانی چند نفر برگشتم سر زندگیم ولی حقیقتا من اشتباه بزرگی کردم که بخاطر عشق و عاشقی چشممو رو همه کم و کاستی ها بستم اشتباه کردم که با نداری ها ساختم خیلی اشتباه کردم 

ازمن بع تو نصیحت اگه تونستی ازش بگذری بگذر ولی اگه نتونستی بگذری هیچوقت نسوز هیچوقت کم توقع نباش همه چی ازش بخواه بزار برات تلاش کنه 

خوشبختم چه خنده دار😂😂 من بخاطر این عشق جلو همه وایسادم با همه چی کنار اومدم با نداری ساختم ولی آخر ...

یجورایی اوضاع من با تو فرق میکنه🤦‍♀️آیدی تلگرامتو میدی جریانو بهت بگم؟