حتی اهل جادو و جنبلم هست و واقعا تاثیرات بدشوتوزندگیم دیدم بنظرتون با اینجور ادما چجور باید رفتارکرد طرف خودیه قطع رابطه و دعوای اساسی هم کردم اما از دوربریا راحت امارمو میگیره دیگه خسته شدم
خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
عزیزم گفتم ک قطع رابطه کردم اما چون اشناس راحت از زندگیم باخبرمیشه از اطرافیانم و هرچندوقت یکبارمزاحمم میشه و مشکل برام میسازه
من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
جادو و طلسم دو سر دارهیه طرفش دامن خود آدمو میگیرهاین چیزارو وارد زندگی خودت نکنسعی کن توفکر این چیز ...
اعتقادنداشتم اما ب چشم خودم توزندگی خودم دیدم اثربدشو نمیدونم این جادوگرارو ازکجا پیدامیکنه جالبه هرجامیرم برام دعانویسا استخاره میگیرن کامل اسم همینو میگن ک برام جادوکرده
کاریش ندارم خودش عقده ایه اون ولکن من و زندگیم نیست