2777
2789
اخه ادم میبینه بچه هایی که تازه تیزهوشانم هستن وحشتناکم دارن درس میخونن رتبه هاشون مثلن هفت هزار میش ...

اصلا ربطی نداره

دوستم فرزانگان میخوند رتبش ۲۰۰۰ شد سال ۹۰

دامپزشکی تهران قبول شد 

پزشکی آزاد

خب چون پزشکی میخواست رفت آزاد

الان سال آخر 

اما بودن کسایی ک معدلشون پایین بوده مدرسه معمولی ام درس میخوندن اما رتبه خوب اوردن و پزشکی میخونن

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ربطی نداره دوستم فرزانگان میخوند رتبش ۲۰۰۰ شد سال ۹۰ دامپزشکی تهران قبول شد  پزشکی آزاد ...

اگه شما تجربه مشابه دارین بنظرتون من انرژیمو رو چه درسایی بذارم؟کدوماش حتمن کلاس لازم داره؟

اگه شما تجربه مشابه دارین بنظرتون من انرژیمو رو چه درسایی بذارم؟کدوماش حتمن کلاس لازم داره؟

تو درسی ک ضعیفی کلاس برو

و تمرکزتو بذار رو درسایی ک بچه های دیگه توش ضعیفن

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
من لیسانسمو پنج سال پیش گرفتم میخام ببینم شدنیه اصلن؟از کجا شروع کنم؟رشتمم ریاضی بوده

استارتر منم مثل شما رشته ریاضی بودم و لیسانسمو ۵ سال پیش گرفتم شما اگه شروع کردی میشه یکم راهنمایی کنی و اینکه تونستی به هدفت برسی ؟ اهدافمون یکی هست میشه بحرفیم