2777
2789

در حال حاظر رو کی کراشین؟😂💔

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

روی دونفر🥲

روز اول ک دیدمش عاشقش شدم

ولی اصلا مناسب نیست ..اخلاق وایناش بچگانست

مرد نیست ورکل🥲

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که شوهر دارم

ولی نوجوونیام یه استاد فیزیک داشتم فک کنم سال کنکور بود

پیر

خپل

ولی به شدت جنتلمن، خوش پوش و خوش بو

این از ما ماژیک میخواست میومد تدریس کنه، من همیشه بهش ماژیک میدادم واسه چیز مالی

بعد به قدری عطر خوشبویی داشت که یه ساعت ماژیکو میگرفت دستش بعد پس میداد ماژیک بوی عطرشو میگرفت

منم شبا ماژیکشو بو میکردم میگفتم وای خدا چی میشد من همسن این بودم دوست دخترش میشدم🤮🤣🤣🤣🤣🤣

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
الان که شوهر دارمولی نوجوونیام یه استاد فیزیک داشتم فک کنم سال کنکور بودپیرخپلولی به شدت جنتلمن، خوش ...

واای😂😂 واقعا آدم دوران مدرسه از بی‌امکاناتی روی کیا کراش می‌‌زنه😂

واای😂😂 واقعا آدم دوران مدرسه از بی‌امکاناتی روی کیا کراش می‌‌زنه😂

ببین دوران نوجوانی واقعا احمقانه ست

انقدر آدم فوران هورمونی داره که روی گربه نر میتونه به شدت کراش بزنه و احساسات قوی نسبت بهش تجربه کنه

چرا اینهمه اینجا میگیم ۱۸، ۱۹ سالگی وقت ازدواج نیست باید صبر کنی میگن نه همدم میخوایم

چون گذروندیم میدونیم چه افتضاحیه این دوران دیگه

بعد مثلا من شدیدا احساس زیبایی و جذابی میکردم یه چیزی در حد خودشیفتگی

هر کی بهم سلام میکرد حس میکردم روم کراش داره

ریمل میزدم مژه هام میچسبید به هم میشد گوله گوله

بعد با اون چشما غمزه میومدم پلک میزدم تند تند نگاه عاشقانه میکردم به اونی که روش کراش بودم🤯

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

@zy1377‍  @sara_4795‍ 

@بگویاسی‍  @گل_بنفش‍  @تیناشوونم  

@ملوس_جاده_چالوس  @عمه_اصغر‍ ‍ ‍  @اوج_آسمان  

مهمانان ویژه امشب😎😂

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

ببین دوران نوجوانی واقعا احمقانه ستانقدر آدم فوران هورمونی داره که روی گربه نر میتونه به شدت کراش بز ...

درسته واقعا با صددرصد حرفات موافقم👌🏻

خودم هم تجربه کردم این سوتفاهمات رو😂💔🚶‍♀️

ولی هر روز خدا رو شکر می‌کنم این افکار احمقانه رو به کسی نگفتم که الان دستم بندازه😐😂