دوستان من دو هفته از پریودم گذشته بود یکم لک قهوه ای داشتم چنتا بی بی چک زدم مثبت شد رفتم ازمایش خون دادم این عدد بتام هستش به نظرتون برا دو هفته بالا نیست؟قبلا خیلی علائم بارداری داشتم الان دیگه ندارم بی بی چک هم زدم منفی در اومد لطفا کسی اطلاع داره راهنمایی کنه خیلی استرس دارم فردا باید برم دوباره آزمایش خون تیتر بدم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بی بی بعد این ازمایش منفی؟فک کنم بی بی چک هفته های بالاتر رو دیگه نشون نمیدن
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نمیدونم اخه دیگه علائم ندارم هیچیییی خیلی میترسم تازه دکتر گفت فردا تکرار کنم برا عدد بتام
تکرار که باید بشه،انشالا بارداری گلم چیکار به علائم داری آخه
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
اخه من تازه ۱۸ روز از اخرین پریودیم گذشته به نظر شما طبیعی عدد بتام؟
گلم تا اخر سیکل اقدام داشتی؟؟