2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم اینطورین💚

82 بازدید | 6 پست

بیاین یکم راجبه خصایل مثبت این بنده خدا ها هم حرف بزنیم.😊

اینقد مجردا رو نترسونیم از ازدواج😂

اول خودم میگم.

وقتایی ک پریودم یا مریضم غذا از بیرون میاره.

وقتایی ک دلم میگیره میریم بیرون دور دور.

هر چند وقت ب چند وقت میریم گلخونه، گل و گیاه میگیریم با هم.

اوووم🤔دیگه هوای خونوادمم خیلی داره و بشون احترام میزاره☺

دیگه اینکه حتی اگه ته حسابش ی کوشولو پول مونده باشه با دوستا یا خانمای فامیل ک میرم بازار حتتتما پول میزنه  ب حسابم😇فعلا همینارو یادم اومد.

شما هم بگین😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا اینا رو اینجا نگو گفتم والان همسرم خیانت کرده خوشی ها هرچه پنهان تر ماندگار تر

یعنی خیانت همسرت به خاطر اینه که ازش تعریف کردی اینحا؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

لطفا اینا رو اینجا نگو گفتم والان همسرم خیانت کرده خوشی ها هرچه پنهان تر ماندگار تر

اتفاقا بزار بگه انقد اینجا گفتن خیانت و کتک و ... همه رو ترسوندن!(۹۰ درصدشون هم بچه ۱۴ ساله برای تفریح اینجور تاپیکایی میزنن!)

بیچاره مردها دیگه نباید ازشون تعریف بشه و اگرنه ....

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .