2777
2789
عنوان

دختر خوب چرا پیدا نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 70 پست

از اونجایی که ۹۰ درصد تعریفتون از داداشتون،مسائل مادی بود،بنظر میاد مشکی و بور بودن مهم نیست،فقط پولدار بودن دختر یا بابای دختر واستون مهمه،اما نگران نباش،به امید خدا تا ۵۰ سالگی داداشتون حتماً پیدا میشه

از اونجایی که ۹۰ درصد تعریفتون از داداشتون،مسائل مادی بود،بنظر میاد مشکی و بور بودن مهم نیست،فقط پول ...

نه عزیزم بحث مالی اگر براش مطرح بود که دختر همون کارخونه فولادی را براش میگرفتیم که از دوستای پدرم هستن تاپیک قبلی هام گفتم

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اونجایی که ۹۰ درصد تعریفتون از داداشتون،مسائل مادی بود،بنظر میاد مشکی و بور بودن مهم نیست،فقط پول ...

چه تعریفی دیگه باید میکردم میگم اخلاقش خوبه دیگه چی بگم

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

یاده یه همکارم افتادم پسره دنبال زن میگشت میگفت فقط خوشگل باشه خیلی خیلی براش مهم بود خوشگلی،خودش فکر کنم ۲۶،۲۷ اینا بود سن براش مهم نبود زیاد میگفت فقط خوشگل باشه ،یادش بخیر چقد بهم میگفت ابجی تو فامیلات دختر نداری 😂

خدا به دختری که قراره عروستون شه،صبر بده

احتمالا با معیارهای آقای داماد براش دختر پیدا میکنن و اصولا کسایی که همچین تزی دارن خوب عروس داری میکنن، حسابی براش ریخت و پاش میکنن رسوماتو در حد عالی بجا میارن ،دیگه بقیه ش میمونه به عهده خود دختر و پسر که اخلاقا باهم کنار بیان، من چندتا نمونه دیدم که همینجور بوده 

احتمالا با معیارهای آقای داماد براش دختر پیدا میکنن و اصولا کسایی که همچین تزی دارن خوب عروس داری می ...

البته اگه با انقدر مادی گرایی و پُز دختره رو خفه نکنن،ممکنه زندگیشون به مرحله تفاهم یا عدم تفاهم برسه،شاید

البته اگه با انقدر مادی گرایی و پُز دختره رو خفه نکنن،ممکنه زندگیشون به مرحله تفاهم یا عدم تفاهم برس ...

ولی به نظرم خوبه از اول پسره میگه چی میخوام از نظر ظاهری ،برای بعضیا خیلی مهمه و بهتره با همون معیار دنبال دختر موردنطرشون باشن تا اینکه پسره بعد از عقد یادش بیاد که چی میخواسته 

ولی به نظرم خوبه از اول پسره میگه چی میخوام از نظر ظاهری ،برای بعضیا خیلی مهمه و بهتره با همون معیار ...

درسته،اما پسری که اول قد بلند میخواد،چند وقت بعدش بیخیال میشه و بور میخواد،بنظرت بعد از عروسی هوس یه مدل دیگه رو نمیکنه؟ و انقدر بالغ هست که اصلاً بدونه چی میخواد؟

درسته،اما پسری که اول قد بلند میخواد،چند وقت بعدش بیخیال میشه و بور میخواد،بنظرت بعد از عروسی هوس یه ...

اینو نمیدونم اگه ادم هوسبازی باشه اره احتمالش هست ولی ممکنه این خصوصیات ظاهری برای همسرش بخواد و براش راضی کننده باشه ،یکی از دوستام دقیقا همچین موردی برای برادرش پیدا کردن یه پسر بود و اوضاع مالیشون هم خوب ،مادرش میگفت عروسم باید خیلی خوشگل باشه و همینطور هم شد ،بهت بگم که خوشبخترین زنیه که دیدم از احلاق و رفتار پسده و خانوادش نگم برات ،الان دوتا بچه دارن 

درسته،اما پسری که اول قد بلند میخواد،چند وقت بعدش بیخیال میشه و بور میخواد،بنظرت بعد از عروسی هوس یه ...

دیگه میبینه پیدا نمیشه یه سری گزینه هارو حذف میکنه اجبارا،سخته پیدا کردن دختری که همه ی اینا با همدیگه داشته باشه

اینو نمیدونم اگه ادم هوسبازی باشه اره احتمالش هست ولی ممکنه این خصوصیات ظاهری برای همسرش بخواد و برا ...

البته که میتونه خوب پیش بره،اما منم موردی رو دیدم که طرف فقط دنبال دختر خیلی زیبا بود(مادر پسره میگفت میخوام مثل قو راه بره)پیدا هم کردن بعد از چند سال،دختره تمام دارایی پسره رو برداشت و رفت،پسره از غصه به هزار و یک بیماری مبتلا

شد(غوز درآورد)،واقعاً بنظرم یه آقا باید به سنی برسه که دقیقاً بدونه چی میخواد، چون موضوع فقط زندگی اون نیست،زندگی یه خانم هم این وسطه و اون آقا باید کاملاً پخته و آماده زندگی مشترک باشه،بید بدونه که صرف ۴ تا معیار و خواسته آماده ازدواج نیست