2777
2789

بیاید ی کم حرف بزنیم از علائماتون بگید من دو تو بارداری قبلیم ندیدم اثلا اما این سری روز موعدم چند تا لک دیدم و ۱۵ روزه پری نشدم یعنی لک لانه گزینی بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از موعدت گذشته؟ چند شد؟ سابقه عقب انداختن داری؟ اقدام داشتی؟ اقدامت دور و بر روزای تخمک گذاریت بوده؟

۱۵ روزه عقب انداختم بتا ندادم آزمایش معمولی 

یک ساله که زایمان کردیم دیگه سابقه عقب انداختن نداشتم پریودام منظم بود 

من زیاد به روزای تخمک گذاری اعتمادی ندارم که نزدیکی داشته باشی یا نه چون دوتا بارداری قبلیم چن روز قبل از پریودیم باردار شده بودم و این که توی بارداری هم ۲۰ تا ۲۵ روز بعد موعدم ازامایشام مثبت میشدن

۱۵ روزه عقب انداختم بتا ندادم آزمایش معمولی یک ساله که زایمان کردیم دیگه سابقه عقب انداختن نداشتم پر ...

عه اگه اینطوره که ۲۰-۲۵ روز بعد نشون داده شاید چون تخمک گذاریتم دیره دیرتر نشون میده.... پس یه پنج روزیم صب کن بعد برو ازمایش

بعدم اخه ازمایش خون دیگع ای نداریم جز بتا برای تشخیص بارداری😬

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

عه اگه اینطوره که ۲۰-۲۵ روز بعد نشون داده شاید چون تخمک گذاریتم دیره دیرتر نشون میده.... پس یه پنج ر ...

ی آزمایش هست که فقط مثبت و منفی بودن و نشون میده یکی دیگه که پیشرفته تره عدد بتا رو میزنن 

همون دیگه تیتر نمیزنن فقط مثبت و منفی رو بر اساس رنج ازمایشگاهشون میگن

بله 

البته به اونم تیتراسیون میگنا... تیتراسیونو میکنن ولی خب عدد نمیدن راحت میکنن کارشونو😬

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️