2777
2789

دست راستم خیلی اذیتم میکنه مخصوصا موقع خواب. ولی درطول روز هم مورمور میکنه  و حالت خواب رفتن داره. انگشتامم درد میکنن و موقع مشت کردن اذیتم صبح که از خواب پامیشم نمیتونم مشت کنم.البته هردو دستم انگشتام درد میکنن اما خواب رفتن و‌مورمور برای دست راستمه کسی مثل من بوده؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ۲۶ هستم دقیقا مثل شمام صبح که از خواب پا میشم نمیتونم دستم و مشت کنم مفصل انگشتام درد میکنه ...

دقیقا همینطورم. ممنون میشم وقتی جواب گرفتید اینجا بگید دکترتون چی گفتن.من دوروزه شروع کردم قرص جوشان منیزیم میخورم ببینم تاثیرداره یانه. 

دقیقا همینطورم. ممنون میشم وقتی جواب گرفتید اینجا بگید دکترتون چی گفتن.من دوروزه شروع کردم قرص جوشان ...

رفتم دکتر گفت احتمالا به خاطر بالا بودن آنزیم های کبدیت هست گفت برو پیش متخصص داخلی من آنزیم هام از همون اول بارداری بالا بود نمیدونم ربط داره یا نه حالا باز یه ویزیت میرم متخصص داخلی ببینم اون چی میگه

من منیزیوم از اول بارداری میخورم 

رفتم دکتر گفت احتمالا به خاطر بالا بودن آنزیم های کبدیت هست گفت برو پیش متخصص داخلی من آنزیم هام از ...

مرسی که اطلاع دادی🌹 من فکر میکردم خارش زیاد نشونه بالا بودن انزیم کبدیه! براش دارویی مصرف میکردی؟ خطرناکه؟

مرسی که اطلاع دادی🌹 من فکر میکردم خارش زیاد نشونه بالا بودن انزیم کبدیه! براش دارویی مصرف میکردی؟ خ ...

سلام عزیزم ببخشید میگم اون پیج تشخیص جنسیت توی اینستاگرام  از سونو قلب برای شمارو درست حدس زد یا نه ؟ممنون میشم جواب بدینآخر پیج۲۵ هست