2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم😔

116 بازدید | 18 پست

چهار روزه خبری از دوست پسرم نیست

اخرین بار ک پیام دادم ۹ شب بود چهار روز پیش نوشتم خابی!؟ دیگ جواب نداد تا الان

اون روزشم خیلی سرد برخورد کرد و حرفی نمیزد

من ک از خدامه کات کنم چون ی ادم روانیه با اینک ازش بدم میاد از طرفی نگرانشم توی شبکهای اجتماعی هم اصلا انلاین نشده بنظرتون چیکار کنم😔😔خیلی دوسم داشت هرکاری برام میکرد باورم نمیشه چهار روزه ازم بی خبره😭😭😭💔دلشوره دارمممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اخر هفتس رفته تفریح

نه نرفته اخه هرجام میرفت منو درجریان میذاشت الان چهار روزه ن پیامی ن زنگی دارم دیوونه میشم ینی الکی میگفت دوسم داره😭😭ینی کجاس اتفاقی نیوفتاده باشه براش😔

بیکاری فقط

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

نه نرفته اخه هرجام میرفت منو درجریان میذاشت الان چهار روزه ن پیامی ن زنگی دارم دیوونه میشم ینی الکی ...

یهو چرا جوابتو نداد اخه، هیچ دوست مشترکی چیزی نداری؟ نمیتونی بری جلو خونشون یواشکی ببینی چخبره

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

یهو چرا جوابتو نداد اخه، هیچ دوست مشترکی چیزی نداری؟ نمیتونی بری جلو خونشون یواشکی ببینی چخبره

نمیدونم اخه منم اصلا حرفی نزده بودم بحثی ام نداشتیم نمیدونم چرا این کارو داره میکنه

ن نمیتونم برم

ولی میتونم با ی خط ناشناس زنگ بزنم ببینم سیم کارتش روشنه یا ن یا اصلا جواب میده یا نه

ولی بنظرت شک نمیکنه زنگ بزنم بعد همین ک گفت الو قطع کنم؟ نمیخام ضایع بشم و بفهمه 

چون بعدش اون سیم کارت در میارم زنگ بزنه خاموشه

وا ینی چی؟

وا نداره دختر.. چ گیری دادی ک حتما جوابتو بده.. اون اگر میخاستت شعورش میرسید 4 روز بی خبر ازت نمونه بعد نگرانشی حالت خوبههههه؟ ما دخترا هرچی ب سرمون میاد حقمونه.. واقعا نمیفهمی اون نمیخادت.. اون هین خیالشم نی ک هستی نیستی.. این رفتارای  خودت رفتارای گذشته منه.. خداوکیلی عقل الانمو داشتم هیچوقت نگران هیچ پسری نمیشدم.. شمارشو پاک کن تمام 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

نمیدونم اخه منم اصلا حرفی نزده بودم بحثی ام نداشتیم نمیدونم چرا این کارو داره میکنهن نمیتونم برمولی ...

بنظرم گوشیو بده رفیقی کسی حرف بزنه مثلا شماره رو اشتباه گرفته

وا نداره دختر.. چ گیری دادی ک حتما جوابتو بده.. اون اگر میخاستت شعورش میرسید 4 روز بی خبر ازت نمونه ...

شاید بنده خدا فقط نگرانه میخواد ببینه طرف زندس یا اتفاقی براش نیفتاده باشه

وا نداره دختر.. چ گیری دادی ک حتما جوابتو بده.. اون اگر میخاستت شعورش میرسید 4 روز بی خبر ازت نمونه ...

میدونم درست میگی ولی اگ خودش زنگ بزنه و پیام بده ب هیچ عنوان جواب نمیدم چون میخام کات کنم دیوونه و روانیه دوست پسرم تاپیکام بخونی میفهمی چ ادم خطرناکیه

نمیدونم فقط چرا انقد خرم ک نگران میشم وگرنه اگ خودش جواب نده و چیزیش نشده باشع برام مهم نیس اصلا

خیلی دوسم داشت نمیدونم چرا داره اینجوری میکنه