2777
2789
عنوان

نوزده سالگی دیره برا دانشگاه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 36 پست

دانشگاه اصلا مثل مدرسه نیست که همه همسن باشن. همونقدر که از تو کوچیکتر هست، از تو بزرگتر هم هست‌. دانشگاه هم هیچ خبری نیست که بگی عقب موندم و از این حرف‌ها... بخون که یه رشته‌ی خوب و آینده‌دار قبول بشی. من خودم ۲۲ سالمه امسال در حین اینکه دانشجو بودم بازم کنکور شرکت کردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک جوری میگی دیره انگار بقیه از ده سالگی میرن دانشگاه یکساله دیگه. این چیزا تو دانشگاه طبیعیه.

تو دوران مدرسه از بقیه سنم کمتر بود

الان واقعا میترسم برم اونحا از همه بزرگتر باشم

اول از همه، خیلی خوبه که به تصمیم‌هات فکر می‌کنی و واقعیت‌ها رو در نظر می‌گیری. این مرحله، قدم بزرگیه که نشون‌دهنده‌ی اراده و جدیت تو برای ادامه‌ تحصیل و رسیدن به هدفت هست.

از نگرانی‌هایی که درباره‌ی سن و تفاوت سنی با همکلاسی‌ها داری، کاملاً طبیعی‌ به نظر می‌رسه. اما باید این رو بدونی که سن فقط عددیه و خیلی از افراد در سنین مختلف به تحصیلاتشون ادامه می‌دن. مهم اینه که تو چقدر برای هدف‌هات تلاش کنی و پشتکار داشته باشی.

اگر رشته‌ای که مورد علاقه‌ته و می‌خوای بخونی بازار کار مناسبی نداره، شاید بهتر باشه به گزینه‌های دیگه هم فکر کنی. می‌تونی به رشته‌هایی که بهشون علاقه داری و همچنین بازار کار خوبی دارن، نگاهی بندازی. همچنین، ممکنه بعضی رشته‌ها به قدری جالب و مفید باشند که به مرور زمان بازار کارشون هم رونق بگیره.

در نهایت، تصمیم گرفته شده به عهده خودته. اگر می‌خواهی پشت کنکور بمونی و با تلاش و جدیت بخونی، می‌تونی شانس خودت رو امتحان کنی. در غیر این صورت، اگر رشته‌ای هم که انتخاب می‌کنی برات جالب و رضایت‌بخش باشه، می‌تونه حتی در آینده برات فرصت‌های خوبی به همراه داشته باشه.

به خاطر داشته باش که همیشه می‌تونی در آینده تحصیلاتت رو ادامه بدی یا به سمت رشته‌های جدید پیش بری. مهمترین چیز اینه که مسیر زندگی خودت رو بر اساس علاقه‌ها و ویژگی‌های شخصی‌ات انتخاب کنی. موفق باشی!

منم این ماه ۱۹ سالم شد امسال قبول شدم می‌خوام برم دانشگاه . 

خیلی حس شیرینی هست که نتیجه تلاشتو بگیری ‌‌داداشم خیلییییی اصرار منو ابجیم کرد دانشگاه الکی نرید حتی دولتی چه برسه به آزاد . 

به نظرم تلاشتو کن امسال ‌. 

اکثرا هم داشتگاه سنشون بالا هست  

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍