2777
2789
عنوان

لاغری

51 بازدید | 5 پست

سلامم امیدوارم کلیی حالتون خوب باشه 

من سهیلام وزنم ۷۶ هست میخوام تو دو سه ماه ۱۰ کیلو کم کنم دوست دارم به ۶۵ برسم ازتون میخوام اگ تجربه ای دارید و خودتون کم کردید بگید حتما 

سلام من یه دکتر خوب سراق دارم برا خودمو مامانم ازش دوره گرفتم من خودم 6 ماه پیش گرفتم 13 کیلو کم کردم صورتمم اصلا لاغر نشد بعد تا الان وزنم بر نگشته برا مامانمم تازه الان گرفتم اونم تا الان 3 کیلو کم کرده خواسی بگو معروفیت کنم بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهش درست کردن تغذیه ست

با تغذیه اشتباه و خوردن بیش از نیاز بدن دچار اضافه وزن میشیم و راهش اینه که تغذیه درست رو یاد بگیریم و درست بخوریم و از هر چیز به اندازه نیاز بدنمون بخوریم ، غذا برای تامین انرژی چمون هست که زنده بمونیم پس باید به بدنمون هر وی نیاز داره به اندازه بدیم و بعد فعالیت و ورزش مناسب هم داشته باشیم تا بهترین نتیجه رو بگیریم و به اندام متناسب برسیم

تغذیه چیز ساده ای نیست ، یه علم گسترده ست