2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این دو تا اسم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6717 بازدید | 137 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر همون اسمهایی که خودت انتخاب کردی خیلی بهتر از خیلی از اسامی هست که دوستان گفتند .

مثلا حلما بهتر هست یا تهمینه ؟؟؟

تبسم یا تهمینه ؟؟؟

اسمها بعضی هاشون واقعا کلیشه ای شدن .

اسامی شاهنامه ای همیشه زیبا هستند .

تهمینه؟؟؟؟؟؟؟😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس

سلام ، اسم من تهمینست 

نمی‌دونم چرا دوستان انقدر قیافه های عجیب و غریب به خودشون گرفتن موقع تلفظ این اسم ، اسم کاملا سلیقه ایه و معرف سطح فرهنگ و علایق خانواده , من به شخصه هرگز به خودم اجازه نمیدم سلیقه ی بقیه رو مسخره کنم کاری که دیگران متاسفانه استادن تو انجام دادنش ، الان در مهدکودک باز میشه از هر ده تا بچه ، نه تاشون اسمهای تکراری و ساختگی دارن . منظورم از این صحبت ها دفاع از اسمم نیست چون هممون در مورد اسامی هم نظراتی داریم ، شیوه ی بیان بهتری هم هست این که رای بدیم که اصلا فلان اسم قشنگ نیست ، یا بدون مطالعه بگیم یعنی ته مونده ی غذا یا قیافه هامون کج کنیم قشنگ نیست . موفق باشید 

سلام ، اسم من تهمینست  نمی‌دونم چرا دوستان انقدر قیافه های عجیب و غریب به خودشون گرفتن موقع تل ...

عزیزم  من خندم گرفت میگن تهمونده غذا اتفاقا منم اسمم تهنینه ست و به اسمم افتخار میکنم فامیلمم رستم زاده س کاملا اسم و فامیلم معنا دار و خاصه همیشه استادای دانشگاهم و ادمای با سواد و هنرمند بخاطر اسمم خانوادمو تحسین کردن و خودم لذت میبرم از اسمو فامیلم اون لحظه؛ خب الان مردم سطح مطالعاتشون خیلی پایینه و نود درصد از روی سربالای جم تیوی اسم بچشونو انتخاب میکنن سطح فرهنگ و تحصیلات و سوادم خیلی مهمه مادر من استاد ادبیات بوده خانواده شما هم قطعا حدس میزنم اهل هنر و فرهنگ هستن شما نباید هز نظرات ناراحت بشی چون اطلاعی ندارن و متاسفانه  نمیخوان هم داشته باشن و لحن بدشون بخاطر عدم اگاهی هست ، من عاشق اسمم هستم الان دیدم اسم توام هست خوشحال شدم چون هم اسم ما خیلی کمه کلا دو هزار و پونصد نفره تو نود ملیون جمعیت 

سلام ، اسم من تهمینست  نمی‌دونم چرا دوستان انقدر قیافه های عجیب و غریب به خودشون گرفتن موقع تل ...

من فقط یک نفر به اسم تهمینه رو دیدم کلا و واقعا خیلی خاصه بین اینهمه اسمای امروزه که همشون مثله همه از تلفظش خوشم میاد 

خیلی با معنا و اصالته من عاشقشم شما خیلی خوش شانسید 

من یه دو قلوی ناز و خیلی باهوش میشناسم به نامهای ترانه و تهمینه اتفاقا به نظرم تهمینه اصلا اسم ثقیل و سنگینی نیست خیلی هم قشنگه.

ما بین اطرافیان دو تا تهمینه داریم که هر دو از خانواده های بسیار فرهیخته و باکمالاتی هستن هر دو هم سنشون کمه. به نظر من که اسم خیلی خوبیه😊

عزیزم  من خندم گرفت میگن تهمونده غذا اتفاقا منم اسمم تهنینه ست و به اسمم افتخار میکنم فامیلمم ر ...

من دقیقا با شما موافقم اتفاقا به نظرم تهمینه اسم خیلی خوش آوایی هم هست و اصلا نمیفهمم چرا میگن سنگینه. هم خوش آهنگه هم اصیل و ایرانیه همه فاکتورهای یه اسم خوب رو داره