2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این دو تا اسم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6717 بازدید | 137 پست
دختر من حلماست انشالله دختر بعدیم حانا به معنی زن زیبارو.هانایعنی پاکدامن

اسم فوق العاده ايه

بين المللي بودنشم خيلي به نظرم مهمه برن خارج از كشورم هيچ مشكلي براي تلفظ اسم ندارن 

حلما هم خيلي زيباست😍

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم فوق العاده ايه بين المللي بودنشم خيلي به نظرم مهمه برن خارج از كشورم هيچ مشكلي براي تلفظ اسم ند ...

لطف دارید انشالله کوچولوهای شماهم سلامت باشند

تاریخ ثابت کرده لطف مکردرختیه که میوه میده حق مسلم.از درخت سیب توقع البالونداشته باشیم😊

من اگه یه بچه ای ببینم اسمش تهمینه است واقعا به این فکر میکنم چقدر مادر و پدر ادبی و فرهنگی داشته 

و اینکه چقدر اسم براشون مهمه

ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 
عزیز هانا اسم کردی بمعنای فریادرس و امیدم میشه ن پاکدامن!!!!

هانا با ح شنیدم کردیه. پس اشتباه فکر میکردم ممنون عشقم

تاریخ ثابت کرده لطف مکردرختیه که میوه میده حق مسلم.از درخت سیب توقع البالونداشته باشیم😊

خب به  نظرم  اسما خیلی سنگینه میتونی اسمای سبک تری انتخاب کنی اگه دوس داری میتونم برات چند تا اسم اساطیری و سبک پیدا کنم

ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط   اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه  

پانته آ

آتوسا 

پریا .پرنیا

سارا .سپیده  

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨