اجاره ی کمتر ندارن؟🥲 بعد چجوری بفهمم کدوم دانشگاها اجاره میدن؟و اینکه دستشویی و حمام بیرونه از اتاق ...
ن دیگ تعرفها فک نکنم ازین کمتر بشه...اکثر دانشگاها دارن ولی میتونی پرس جو کنی از اداره رفاه دانشجویی دانشگاه...اره دسشویی و حموم بیرونه و اشتراکیه ولی تمیز میشن هر روز میان تمیز میکنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب شما اتاق مستقل میخوای ..کمتر کسی میاد اتاق اجاره میکنه ...اکثریت میرن کتابخونه درس میخونن و شبا میان خوابگاه ..فقط برای خواب ...اینطوری پول یک تخت رو میدن نه پول یه اتاق
عریزم هزینه ش از آزادم بیشتره ی مقدارو مورد دوم ! عزیزم این چه حرفیه که برای تبریزه!!!تمام کشور و هر ...
بزنید گوگل برای این موضوع توضیح داده واسه این خوابگاه فقط من سوالی که جوابشو پیدا نکردم اینه که آیا این خوابگاه هزینه بالا داره یا نه ...که اونم ظاهراً جوابشو اینجا پیدا نمیکنم ...