بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی عزیزممکرایی که در اوقات فراغتتون انجام میدید بیشتر اسپیکینگه تا کنفرانستاریخ یک جنگ در مورد کدو ...
من خودم حدود ۲۰ تا از این کنفرانس ها نوشته شده دارم ولی خب موضوعاتی که جالب بود رو گفتم اون اوقات فراغت هم میتونید در مورد خودتون به صورت کنفرانس بگید بعد مثلا اگر کتاب خوندن توش بود برید سمت جزئیات و موضوعات کتاب ها اینطوری یکم بسطش بدید در مورد جنگ اگر بخوای بگی جنگ های صلیبی جالبه یا میتونی در مورد جنگ های امروزی بگی اوکراین و روسیه اسراییل و غزه که بحث برانگیز و جذاب باشه و یا یکی از درگیری های جنگ جهانی دوم مخصوصاً نبرد آلمان و شوروی
سلامببخشید من انقدر خودمونی حرف زدم الان متوجه شدم اقا هستیداین موضوعات یکم تو کلاسای دخترونه طرفدار ...
موردی نداره
من اینارو برای مدرسه اماده میکردم کلاس زبان ما اینطوریه که سر کلاس کلن باید انگلیسی صحبت کنی و استاد یک کلمه فارسی صحبت نمیکنه و تقریباً هر ماه یک کنفرانس به این صورت باید ارائه کنیم البته من قبلش ده سال زبان خوندم
اگر موضوعات دیگه ای بخواید میتونید در مورد یه فصل یا یه سریال یا فیلمی که دیدید و خیلی خوشتون اومده هم بنویسید