2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد

256 بازدید | 10 پست

سر تاپیک قبلی حرف خواهرش من اصلا نمیخواستم بگم گیر داد ک نه بیا بریم یه هفته خونه مامانم اینا منم گفتم نه بعد هی پرسید چرا منم گفتم 

میندازه گردن من میگه تو اشتباه برداشت کردی تو ذره بین گذاشتی تو چرا ماتم گرفتی و داد و بیداد میکردا و دستمو تابوند

زد جارو برقی رو شکوند و رفت بیرون

بجای اینکه آرومم کنه بدترم کرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حرفش کاملا واضح بکده 

بعدم شما کشش ندادی ک تهش خود شوهرت اصرار کرده گفتی 

الانم دلت نمیخاد بری

ادم باید دست پیشو بگیره پس نیفته اگع همون اول میگفت بیا بریم میگفتی من پامو حالا ها اونجا نمیزارم بهترش بود 

زن حامله رو دستشو پیچوند 

بخدا یجدری ادبش کن دیگه دفعه اول و اخرش باشه سر بقیه دست زن حاملع رو میپیچونه 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
خب حرفش کاملا واضح بکده بعدم شما کشش ندادی ک تهش خود شوهرت اصرار کرده گفتی الانم دلت نمیخاد بریادم ب ...

اره اخه الان دراز کشیدم واقعا تو خونه خودمم دارن تیکه میندازن ک چرا خوابی همش وای به حال اینکه برم خونشون 

اینم بجای اینکه آرومم کنه بدتر کرد

من اگه خواهرمم اینو میگف ناراحت میشدم ربط بع خانواده اون نداره

عزیزم اهمیت نده بخواب و به فکر خودت و بچت باش

منم مجرد بود انقد تو خونه کار می کردم حتی شاغلم بودم به چشمشون نمیومد اما یک روز تعطیل میگفتن چراتا لنگ ظهر میخوابی من اهمیت نمیدادم کار خودم میکردم چون حسابی خسته میشدم نیاز به خواب بیشتری داشتم