2777
2789
عنوان

شکست عشقی به خاطر کم حرف بودن

235 بازدید | 25 پست

به یه دختر خانمی که همکلاسیم بود علاقه مند شدم، دو ماه با هم دوست معمولی بودیم بعد باهاش مطرح کردم که میخوام خواستگاریش کنم. منو پس زد و قهر کرد، یه کم گذشت باهاش صحبت کردم آشتی کرد، بهم گفت تو یه پسر معمولی هستی به هم نمیایم. هرچقدر ازش پرسیدم یعنی چی جوابمو نداد، نفهمیدم منظورش چیه. وضع مالی من بهتره، آدم باهوش تریم، در عوض اون از من قشنگ تره. بعد از چهار سال که لیسانسو گرفتیم روز آخر بهم گفت ما حرفی نداریم که بزنیم و صرفا همکلاسی بودیم. منم عصبی شدمو دیگه باهاش حرف نزدم. بعد ها فهمیدم از پسرای پر چونه که همیشه میتونن بخندوننش خوشش میاد و چون من کم حرفو جدی هستم منو مناسب نمیدونسته. یه زوج باید جفتشون درونگرا یا برونگرا باشن، اگه یکی درونگرا و دیگری برونگرا باشه ازدواج موفقی نخواهد بود. وقتی از این لحاظ تفاهم ندارید ازدواج نکنید. خواهشا تو جلسه ی خواستگاری این موضوع رو مطرح کنید. الان سه سال از این ماجرا گذشته ولی هنوزم به فکرشم. تجربه ی مشابهی داشتین؟ تعریف کنید که آروم بشم :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی وقتا بدون هیچ دلیلی یه آدم به دل طرف مقابل نمیشینه اصلا هم معنیش این نیست که حالا خوشگل نیست یا آدم خوبی نیست یا ویژگی بدی داره هیچ دلیلی ندارد و کاریش هم نمیشه کرد 

من خودم درونگرام ترجیح میدم همسرم هم درونگرا باشه 

این حرف شما بنظرم تا حدی درسته

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

هیچ ربطی نداره

اون شاید با کسایی ک خوشش میاد میتونه گرم بگیره و چون از تو خوشش نمیاد باهات گرم نمیگیره

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

اتفاقا ادمای جدی بهترنمن توی روابط اشنایی زیاد خندیدن اینارو نمیپسندم

موافقم، اون آدمای به ظاهر شوخ هم وقتی ازدواج میکنن و سختی زندگی رو میبینن جدی و سرد میشن. صرفا به خاطر شوخ بودن ازدواج کردن یه جورایی بچه گانه اس.

سلیقه ادما متفاوتن خودتو سرزنش نکن 

من خودم از پسرای ی مقدار جدی و اینایی ک بجا حرف میزنن خوشم میاد ن پسرایی ک نمیتونی ساکتشون کنی 

و اینکه اتفاقا بنظرم زندگی دوتا بزرونگرا یا دوتا درونگرا کسل کنندس بنظرم ادما دنبال چیزایی ک خودشون ندارن تو پارتنرشون میگردن مثلا کسی ک درونگراهه دوست داره ی برونگرا تو زندگیش باشه یا برعکس 

این صرفا نظر منه حالا ادما با دیدگاه های مختلف هستن و مطمئنا توام نیمه گمشده تو پیدا میکنب 

موافقم، اون آدمای به ظاهر شوخ هم وقتی ازدواج میکنن و سختی زندگی رو میبینن جدی و سرد میشن. صرفا به خا ...

👌🏻👌🏻👌🏻

تو اشنایی تنها چیزی که مهمه سنجیدن طرف مقابله اینکه اهلاق هاتون به هم میاد یا نه 

ولی یه سری از دخترا لا.شی پسندن یعنی تنها مکان های متنوع رفتن خندیدن و تفریح گردش مهمه