2777
2789

سلام خوبین 

خانومای گل مشهدی مغازه ها آف تابستونی را زدن یا نه؟از شهرستان میخواییم بیاییم 

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤

استارتر ببخشید اومدم تاپیکت 💔

من شمالیم یهو تاپیکتو‌ دیدم 

یه خانومی دورو ور حرم امام رضا برامون ف__الگرفت همه داشتن مسخره میکردن 

چند سال گذشت و تک تک حرفای اون خانوم درست در اوومد 

کسی میدونی اون پاساژی که طرف حرم امام رضاس اسمش چیه 

استارتر ببخشید اومدم تاپیکت 💔من شمالیم یهو تاپیکتو‌ دیدم یه خانومی دورو ور حرم امام رضا برامون ف__ا ...

خواهش میکنم‌ گل 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر ببخشید اومدم تاپیکت 💔من شمالیم یهو تاپیکتو‌ دیدم یه خانومی دورو ور حرم امام رضا برامون ف__ا ...

پاساژای هفده شهریور منظورته؟

واقعا درس گفت ؟

پاساژای هفده شهریور منظورته؟واقعا درس گفت ؟

عزیزم به دوستم گفت تو با یه خونواده بزرگ وصلت میکنی دوستم با یه خونواده خیلی بزرگ ازدواج کرد به خواهرش گفت تو با یه طلا فروش ازدواج میکنی چندروز پیش خبر ازدواج خواهرش با یه طلا فروش بهم رسید

به من گفت تو‌طلسم داری حالا حالا ها ازدواج نمیکنی بیا برات چله یاسین ببرم ۵۰ هزار تومن 😑😑 من دیدم پسرا دارن‌میخندن منم مسخره کردم الان در به در دنبال این خانومم تنها کسی که بین بچه ها موند من بودم 😑 نمیدونم اطراف حرم یه پاساژ خیلی معمولی لباس🥹 

عزیزم به دوستم گفت تو با یه خونواده بزرگ وصلت میکنی دوستم با یه خونواده خیلی بزرگ ازدواج کرد به خواه ...

توکلت به خدا باشه عزیزم انشاالله که بهترین ها برات رقم بخوره