2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بدبخت شدم

144 بازدید | 14 پست

خاله ام پریود بوده منم دوتا بسته نوار داشتم یکیش رو باهاش خیلی راحت بودم یکیش رو هم اصلا راحت نیستم مامانم ۳ تا از نواربهداشتی هامو که باهاش راحت بودم داده به خالم و نواربهداشتیم که راحت بودم باهاش تموم شده

الان هم میخوایم بریم مهمونی کرج فکر کنید از ساعت ۴ تا ساعت ۹ یا ۱۰

مجبورم نواربهداشتی که باهاش راحت نیستم رو بزارم و هر لحظه ممکنه پس بده برام دعا کنید😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت بشم میخوایی ختم صلوات بگذاریم 😁

دختر ی طوری گفتی بدبخت شدی من هزار جور فکر کردم خب مغازه ها همون مدل ندارن که تهیه کنید 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

این دیگه ناراحتی داره عزیزم😑 دو سه تا روی هم بذار پس نمیده لباستم تیره بپوش واسه احتیاط

آره یه شلوار زیر شلوار اصلیم میپوشم دوتا شورتکس هم دارم روش انشالله که پس نمیده

قربونت بشم میخوایی ختم صلوات بگذاریم 😁دختر ی طوری گفتی بدبخت شدی من هزار جور فکر کردم خب مغازه ها ه ...

الان نمیتونم برم بگیرم ۱۰۰۰ تا کار دارم☹

این دیگه ناراحتی داره عزیزم😑 دو سه تا روی هم بذار پس نمیده لباستم تیره بپوش واسه احتیاط

کسی سه تا نوار نمیزاره دوتا میزارن

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️

کسی سه تا نوار نمیزاره دوتا میزارن

اصلا عرق سوز میشم من ۲ تا بزارم دوتا شورتکس پوشیدم یه شلوار هم میخوام زیر شلوار اصلیم بودم به نظرتون پس میده

الان نمیتونم برم بگیرم ۱۰۰۰ تا کار دارم☹

داروخانه ها دارن که وقتی حرکت کردین به سمت کرج از سرراهتون یه بسته بگیر

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️

اصلا عرق سوز میشم من ۲ تا بزارم دوتا شورتکس پوشیدم یه شلوار هم میخوام زیر شلوار اصلیم بودم به نظرتون ...

نه پس نمیده بشرطی که چیزای گرم نخوری تا شب

آخه بابا و داداشم هم هستن زشته

زشت چیه عزیزم،ببین یه پلاستیک رنگی با خودت ببر یا کیف بزرگ وقتی خریدی بنداز داخلش