2777
2789
عنوان

بیماری پارانوئید

90 بازدید | 9 پست

سلام خانمای عزیز.. 

من16سالمه

تو بچگی خیلی اذیت شدم پدرمادرم بارها خواستن جدا بشن به خاطر خیانت های پدرم اما نشدن 

مادرم افسردگی گرفته بود و مدام اذیتم میکرد و بهم بدبین بود تا اینکه بردنش پیش روانپزشک و دارو مصرف کرد و خوب شد 

اما چندماهی میشه که مادرم قرصاشو ترک کرده و نسبت به همه بدبین شده، همیشه پدرمادرم بحث میکنن«بابام دیگه خوب شده اما دوباره مادرم..» 

به همه شک داره با خاله هام قهره با پدرمادر خودش قهره، نردیک یه ساله مادربزرگمو ندیدم انقد دلم براش تنگ شده.. 

به منم بدبینه میگه میری تو حیاط که پسرا ببینن تورو، میگه تو خرابی

خیلی اذیت میشم

چیکارکنم

چیکارکنم مامانم خوب بشه

بخدا انقد دلم برای خاله هام و دایی هام تنگ شده.. برای بابابزرگم مادربزرگم

ای خدا.. 🙂

خب قرصاشو نباید ترک کنه باید تا اخر عمرش بخوره

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش میگم قرصاتو بخور بدتر میشه میگه تو به من میگی روانی..

بگو آره روانی هستی حالا ک فهمیدی روانی هستی لطفن قرصاتو بخور

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

خودم دارم ولی مال من ضعیفهمثلا به هیچی نمیتونم قطعی اعتماد کنم حتی به یه چیزی که دیدم

مامان من از همه کینه داره، فکر میکنه همه دشمنن باهامون، حتی منکه دخترشم بدبینه بهم

شما تاحالا همچین چیزی دیدین یا تجربه کردین؟ چیکار کردین راحت شدین؟ من چجوری خودمو خلاص کنم..

بابای منم اینجوریه واسه تولدش براش ایموجی چشم قلبی فرستادم اومده میپرسه معنیش چی میشه گفتم ذوق کردن

میگه نه معنیش چیز دیگه ایه

یه مرکزی هست به اسم مرکز شفا اگه‌ بری پیش یه روانپزشک و ماجرا رو براش تعریف کنی و ثابت کنی حرفاتو بهت یه نامه میده و میتونی به مرکز شفا زنگ بزنی با آمبولانس ویژه ببرنش 

من نتونستم این کارو کنم چون مامانم و داداشم پشتم نیستن

ولی اگه کسی نیس سرزنشت کنه اینم راهیه

اگرم نه که قرصاشو هر جور میتونی مث حل کردن تو غذایی چیزی بهش بده

بگو آره روانی هستی حالا ک فهمیدی روانی هستی لطفن قرصاتو بخور

تا تو همچین شرایطی نباشی متوجه نمیشی چقد فشار عصبی بهت وارد میشه و اذیتت میکنه

توصیفش کار خیلی سختیه و درکش سخت تر