2777
2789
عنوان

دوستان کمکککک

41 بازدید | 9 پست

خواهرم میخاد بره شمال با یکی از فامیلای شوهرش 

اصرار می‌کنه منم باهاش برم ولی خب در واقع اصلا راحت نیستم 

نمی‌دونم چطوری بگم من نمیام همش میگه یه دلیل بیار چرا نمیای چی بگم بنظرتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم میرفتمخب چرا نمیرییی

خب بخاطر دلایل زیاد 

اول اینکه حس میکنم اونا راحت نیستن اگه برم فکر کنم ۸ نفر میشیم 

دوم اینکه من سین میزنم (نوک زبونی ) اصلا راحت نیستم حرف بزنم و خب خیلی حس میکنم مسخره میشم و بیشتر تو خودمم 

بخاطر همین دوست ندارم🫠💔

خب بخاطر دلایل زیاد اول اینکه حس میکنم اونا راحت نیستن اگه برم فکر کنم ۸ نفر میشیم دوم اینکه من سین ...

شاید اولی درست باشه ولی دومی اصلا درست نیست. خیلیم خوب حرف میزنی🧡

یکی سر پا موند و رسید:)

آره خب بخاطر همین میگم دیگه حس میکنم برم آبرو خواهرم می‌ره دنبال بهونم که نرم 😂

نه اگه مشکلت اینه که لکنت داری رو اعتماد بنفست کار کن اصلا چیزی که باعث آبروریزی باشه نیست

یکی سر پا موند و رسید:)

نه اگه مشکلت اینه که لکنت داری رو اعتماد بنفست کار کن اصلا چیزی که باعث آبروریزی باشه نیست

نه عزیزممم من لکنت زبون ندارم 

فقط حرف س و. ز رو نوک زبونی میگم یعنی شکل درستشو نمیگم همین و فکر میکنم شاید برم بعدا باعث اذیت ابجیم بشه و خجالت بکشه همین وگرنه دلیلی ندارم برای نرفتن🥲🥲🥲البته تا جایی که ممکنه همیشه کم حرف میزنم ولی خب....😂 مرسی ازت وقت گذاشتی♥️