2777
2789
عنوان

عمل بینیم

242 بازدید | 17 پست

سلام من تقریبا ۳ روزه بینیمو عمل کردم درباره چن تا مسئله نگرانی داشتم میشه کسایی که تجربه مشابه داشتن راهنماییم کنن      

اول که یه روز بعد از عمل که خونابه و اینا داشتم به مرور خونریزی کم شد و تقریبا تبدیل شد به آبریزش ولی نه یه آبریزش معمولی یه جورایی اذیت کننده تر (کلا آلرژی دارم من قبل عملم آبریزشای سرماخوردگیم شدید و ادامه دار بود و فصلای آلرژی نابود بودم) بعد که مش داخل بینی رو تقریبا بعد از ۲ روز درآوردم انتظار داشتم تنفسم بهتر بشه ولی خب خیلی تغییر آنچنانی نکرد چون هنوز آبریزش دارم و خیلی گرفته هس بینیم و حتی گوشمم گرفته و صدام مثل حالت سرماخوردگی هس(ممکنه سرما خورده باشم؟) 

از چشمامم خیلی آب میاد 

یه چیزی هم که بابتش نگرانم و تازگی متوجه شدم اینه که یه توده کوچولو پایین بخش خارجی یکی از پره هام هس(به نظر محل بخیه هس) شک دارم ورمه یا گوشت اضافه اگه گوشت اضافه باشه درست میشه؟؟ اگه اسکار یا جای زخم باشه تکلیفش چیه؟ مثلا تا یه هفته دیگه برای برداشتن گچ برم دکتر و اون تایم بابتش راهنمایی بخوام دیر نیست؟ یا زودتر باید برای رفعش اقدام کرد یا اصلا ممکنه خودش از بین بره؟

محل بخیه هامم سوزش احساس میکنم کمابیش

بعد برای خواب که میگن باید صاف باشی کاملا من اوکیم اصلا جا به جا نشم اما یه قسمتایی از نواحی پشتم انقدر ثابت خوابیدم دردناک و بی حس میشه میترسم زخم بستر بگیرم   اگه یکم موقع خواب به پهلو بچرخم ولی گردنمو کج نکنم مشکلی پیش میاد؟

ببخشید طولانی شد ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی نگرانم  

اونایی که بینیتون عمل کردین روزای اول توی ظاهر بینیتون همه چیز طبیعی بود؟ حالا به جز ورم و اندازه 

بیشتر منظورم اطراف سوراخهای بینی هس اینکه مثلا ورم یا توده طوری نبوده اطرافش؟ 

الآن واقعا نمیدونم گوشت اضافه، اسکار یا هرچیزی اگه باشه تا دو روز بعد از عمل که خودشو نشون نمیده درسته هندز که بخیه ها درست و حسابی جوش نخوردن 

اگرم ورم باشه چرا یه حالت ناهمواری حس میکنم

اینم بگم پوستم ضخیمه و نوک بینیم یکم حالت گوشتی داشت فکر کنم ولی بقیش استخونی غضروفی بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین تا شش ماه هر تغییری جدی نگیر طبیعیه باهاش ور نرو مثل من بشی گند خورد ب دماغم ۴۰ میلیون ربختم دو ...

اینکه یه سری تغییرات زمان بره برام قابل انتظاره الآنم اندازه بینیم بزرگه و حتی فورم کلیش اصلا برام اهمیت نداره

فقط اینکه یه چیزی غیرطبیعی باشه یا نیاز به اقدام سریع داشته باشه فکرمو درگیر میکنه...

شما منظورتون چیه؟ چرا فکر می‌کنید هزینه رو دور انداختید و چن وقت گذشته از عملتون؟

اینکه یه سری تغییرات زمان بره برام قابل انتظاره الآنم اندازه بینیم بزرگه و حتی فورم کلیش اصلا برام ا ...

نه دختر جان نترس خوبه این گیر دادنا  طبیعیه بشرطی که انگولک نکنی من کلی انگولک کردم میگفتم سرش خیلی بالا برده 

یا سوراخاش تاب تاس

دست میزدم ور میرفتم افتضاح 

اخر سر هم فرم بینیم عوض شد 

در صورتیکه بد نبود اول

من یک و ساله ۵ ماهه عمل کردم 

راضی نیستم از خودم چون با وسواس الکی نتیجه عمل خراب کردم

نه دختر جان نترس خوبه این گیر دادنا طبیعیه بشرطی که انگولک نکنی من کلی انگولک کردم میگفتم سرش خیلی ...

هعی آدم دست خودش نیس هی کنجکاوه ببینه ایراد از کجاست مخصوصا اگه آدم وسواسی باشی...

البته تا دو سال بعضی وقتم بیشتر هنوز بینی فورم اصلیشو نمیگیره شمام زیاد نگران نباش 

هعی آدم دست خودش نیس هی کنجکاوه ببینه ایراد از کجاست مخصوصا اگه آدم وسواسی باشی...البته تا دو سال بع ...

اصلا حساس نشو بزار زمان بگدره 

دکترت کی بود چند گرفت

من فروردین ۴۰۲ عمل کردم دکتر بصام

اصلا حساس نشو بزار زمان بگدره دکترت کی بود چند گرفتمن فروردین ۴۰۲ عمل کردم دکتر بصام

امیدوارم درست شه

نگرانم شاید بخاطر نوع پوستم یا بدزخم بودنم جاش بمونه 

من شیرازم پیش دکتر زرگرانی رفتم هزینه حدود ۵۵ شد 

خب الآن بعد از دو هفته فهمیدم اون چیزایی که نگرانش بودم مهم نبودن...

درباره آبریزشامم بگم بعد از باز کردن گچ خیلی بهتر شدن قرص سیتریزن هم تاثیری نداشت چون بخاطر آلرژی نبود بخاطر التهابای مقطعی بود اما اینم بگم که آلرژی میتونه تاثیر خودشو بذاره همچنان (سر همین ورمم زیاده نسبتا)

جای برش هم که به مرور التهابش میخوابه و خیلی بهتر میشه 

میمونه ورم و سفتی و بی حسی قسمتایی از بینی مخصوصا ناحیه نوک و اطراف که حالا حالا ها باید بهش زمان داد (اینطور که متوجه شدم)

فقط امیدوارم تا زمانی که این دوره سپری میشه وسواس زیاد کار دست آدم نده  

چقد تایپ کردی

تازه عمل کردی سرتو پایین نگیر 

صبور باش

تازه از خواب پاشدم نمیتونم همشو بخونم۱🫠

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

چقد تایپ کردیتازه عمل کردی سرتو پایین نگیر صبور باشتازه از خواب پاشدم نمیتونم همشو بخونم۱🫠

راس میگی از بس فکرم درگیره یه بخش از نگرانی ها رفع میشه یه چیز دیگه فکر آدمو درگیر میکنه