سلام من تقریبا ۳ روزه بینیمو عمل کردم درباره چن تا مسئله نگرانی داشتم میشه کسایی که تجربه مشابه داشتن راهنماییم کنن
اول که یه روز بعد از عمل که خونابه و اینا داشتم به مرور خونریزی کم شد و تقریبا تبدیل شد به آبریزش ولی نه یه آبریزش معمولی یه جورایی اذیت کننده تر (کلا آلرژی دارم من قبل عملم آبریزشای سرماخوردگیم شدید و ادامه دار بود و فصلای آلرژی نابود بودم) بعد که مش داخل بینی رو تقریبا بعد از ۲ روز درآوردم انتظار داشتم تنفسم بهتر بشه ولی خب خیلی تغییر آنچنانی نکرد چون هنوز آبریزش دارم و خیلی گرفته هس بینیم و حتی گوشمم گرفته و صدام مثل حالت سرماخوردگی هس(ممکنه سرما خورده باشم؟)
از چشمامم خیلی آب میاد
یه چیزی هم که بابتش نگرانم و تازگی متوجه شدم اینه که یه توده کوچولو پایین بخش خارجی یکی از پره هام هس(به نظر محل بخیه هس) شک دارم ورمه یا گوشت اضافه اگه گوشت اضافه باشه درست میشه؟؟ اگه اسکار یا جای زخم باشه تکلیفش چیه؟ مثلا تا یه هفته دیگه برای برداشتن گچ برم دکتر و اون تایم بابتش راهنمایی بخوام دیر نیست؟ یا زودتر باید برای رفعش اقدام کرد یا اصلا ممکنه خودش از بین بره؟
محل بخیه هامم سوزش احساس میکنم کمابیش
بعد برای خواب که میگن باید صاف باشی کاملا من اوکیم اصلا جا به جا نشم اما یه قسمتایی از نواحی پشتم انقدر ثابت خوابیدم دردناک و بی حس میشه میترسم زخم بستر بگیرم اگه یکم موقع خواب به پهلو بچرخم ولی گردنمو کج نکنم مشکلی پیش میاد؟
ببخشید طولانی شد ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی نگرانم