2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو زیر آب یخ به خودت بیای

اینو کسی که سه بار خودکشی ناموفق داشته بهت میگه

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

آب زیاد بخور

یاالله خوش آمدید🌈🌈یه ساله گروه هستم از ناکجا آباد🙋🏻‍♀️ به عضویتم نگاه نکن چون کاربری قبلیم تعلیققق شدههه به خاطر چیزی های خیلی چرت andپرت ...دوست عزیز درخواست دوستی شما با کمی تاخیر قبول خواهد شد از صبر و شکیبایی شما بسیار متشکرم☺️😂 اینم بگم سوالی اضافی مثل اسمت چیه و چند سالته و کجا زندگی میکنی و اینا از من مپرسید چون ممکنه اصلا جواب ندممم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️. ضمنااا اینو خوندی برای آرامش خودم و خودت یه صلوات بفرست📿اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿 مرسی🥰🥰

یه چند روز ، شبی یه قرص خواب بخور و یه خواب راحت برو بعد یک ماه می بینی چقدر از اون مشکلت فاصله گرفتی و دیگه آنقدرها برات مهم نیست

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

مردن که آسونه زندگی کردن راه حل میخواد 

تو فکر می‌کنی همه ما تو پر قو بودیم و دنیا به کام ما بوده 

والا همه ما به هر نحوی تو این دنیا دهنمون سرویس شده 

ولی دنیا قشنگی های خودشو داره که نباید باخت داد 

من مشکلم زندگیمه خانوادمه‌ خودمم‌ فامیلم کلا با همه چیم مشکل دارم زندگیم تو این سن سخت تر و خیلی عن تر از همه اس آنقدر که بد که حتا نمیتونین تصور کنین پس زنده باشم چی بشه زجر بکشم‌‌؟

من مشکلم زندگیمه خانوادمه‌ خودمم‌ فامیلم کلا با همه چیم مشکل دارم زندگیم تو این سن سخت تر و خیلی عن ...

سلام چیشده گلم..والا همه سختی دارن بیا باهم کمک کنیم حالمونو کمی بهترکنیم...میدونم سخته میفهممت ولی باید خودتو دوس داشته باشی