2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نمیخام با مامانم رفت و آمد کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 21 پست

چه شوهر فهمیده ای 

از الان تصمیم گرفته زباله های زندگیش رو حذف کنه 👌

شوهر منم خودش میره به مادرش سر میزنه اما اصلا منو اجبار نمیکنه چون خودش میدونه مادرش چه بدی هایی در حقم کرده 

سه ساله و نیمه قطع رابطه ام حتی تو خیابون هم ببینمش راهمو کج میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂واقعا موندم چی بگم نمیخام خودمو جلوش بد نشون بدم😂

والا من مجردم ولی اگه جای شما بودم میگفتم هر یکی دو ماه ی بار بهشون سر بزنیم چون خانواده تن به گردنت حق دارن تا اگه بعدا چیزی پیش اومد شوهرم یادش باشه که قطع رابطه تقصیر من نبوده و مادرشوهرم اینا خواستن حرفی پشت سرم بزنن همسرم بهشون یاداوری کنه من کاری نکردم🙂🙂

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...

ببین منم با مادرشوهرم مشکل دارم ۹۰درصد زنا مشکل دارن از خداشونه که رفت امدشونو قطع کنن

ولی راهی اشتباهو نرو نزار بفهمه شوهرت از تو حرف شنوی داره بدتر باهات بد میشه😐 کلا همینحورین بفهمن پسرشون از زنشون حرف شنوی داره عصبانی میشن

بعد این خیلی خوب که همسرت به این درک رسیده ینی این وسط تو تنها نیتی که داری اذیت میشی 

ولی بنظر من قبول نکن بعد اونا درست میشن باهم بعد یه مدت تو میشی ادم بده

بگو درک میکنم خیلی دخالت میکنن بجا قطع رابطه بیا رابطمونو خییلی کم کنیم بلاخره ادم به  خانواده‌ش احتیاج دارن 

هیچوقت مستقیم حرف از قطع رابطه نزنین پیششون باهاشون سر ینگین باشبن کم سر بزنین زنگ‌ نزنین ولی اگرم گفتن چرا شما کم میاین کم میرین بگین والا شرمنده درگیر زندگیم سرمون شلوغه وقت نمیکنیم از این حرفا ببین هرچقدم پسر بگه تصمیم خودم بوده از خانوادم فاصله بگیرم قطع رابطه کنم باز خانواده شوهر از چش عروس میبینن  پس تو هیچی نگو فقط بگو عزیزم تصمیم خودته اگه فک میکنی نیازه من حرفی ندارم بلاخره خانوادتن