2777
2789
عنوان

خانومای که راننده شدن بیایید

113 بازدید | 13 پست

من تازه جلسه پنجمم مربیم ساینا داره کلاجش خیلی پایینه. مربیم خیلی کلاچ ماشینو کنترل می‌کنه. امروز که میخاستم با ماشین شوهرم که پرایده تمرین کنم خیلی خاموش میکردم کلاچ پرایدمون هم بالاست شاید چهار پنج بار ماشین خاموش شد. انقد نا امید شدم از خودم؛ اعصابم خورد شد.

مربیم هم میگه خوب نیستی خانم فلانی.

سرم داد نزده تاحالا.

همه چیو موقع انجام دادن برام تکرار می‌کنه.

یه موقع هایی خنگ بازی درمیارم.

بنظرتون عوضش کنم یا نه؟ چون با ماشین خودمون هنوز خوب نمی‌تونم برونم. بعضیا میگن بعد جلسه پنجم خودشون میشینن سوار ماشین مسلط 

عزیزم اصلا توقع نداشته باش با آموزشگاه چیز خاصی یاد بگیری این فقط برا اینه که ترست بریزه و جلساتت پر بشه باید با ماشین خودتون بری جای خلوت تمرین کنی،معلومه کلاج ترمز و میگیره انتظار داری بذاره تو شلوغی خودت رانندگی کنی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا توقع نداشته باش با آموزشگاه چیز خاصی یاد بگیری این فقط برا اینه که ترست بریزه و جلساتت پر ...

تو شلوغی نه . جاهای خیلی خلوت هم خودش کلاچو میگیره که ماشین خاموش نکنه

تو شلوغی نه . جاهای خیلی خلوت هم خودش کلاچو میگیره که ماشین خاموش نکنه

اون دیگه نامرده،ولی من هر کیو دیدم همین بوده،خودت و ناراحت نکن،با ماشین خودت تمرین کن هر چی بودی همون قدر بلدی،رانندگی واقعا طول میکشه با په بیست جلسه اصلا نمیشه.

خب مربیم همش کلاچو کنترل میکنه

مربی منم بعضی موقع ها که میخواستم کلاج بگیرم اون زود تر از من می‌گرفت عب نداره . ولی ماشین خودتون یه چیز دیگست بعضی موقع ‌‌‌‌ک شوهرت بیکار بگو تا کمکت کنه 

🤍🕊️
مربی منم بعضی موقع ها که میخواستم کلاج بگیرم اون زود تر از من می‌گرفت عب نداره . ولی ماشین خودتون یه ...

دیروز انقد خاموش میکردم یعنی حین ول کردن کلاج ماشین دل دل میزد مبپرید جلو. داغون شدم ینی

دیروز انقد خاموش میکردم یعنی حین ول کردن کلاج ماشین دل دل میزد مبپرید جلو. داغون شدم ینی

تنها راهش اینه که هر روز با ماشین خودت تمرین کنی باید اول رو ماشین خودتون یاد می‌گرفتی بعد میرفتی مربی بگیری اینطوری بهتر بود 

🤍🕊️