2777
2789
عنوان

باز خواهرشوهرم اومد خونمون

839 بازدید | 47 پست

هرماه ۳ ۴ بار میان چند روز میمونن این میره اون میاد اون یکی میره مامانش میاد ...درکل خیلی میان 

از شهرستان

بعدش اینکع اکثر خونه ماعن خونه جاریم خیلی کم میرن

اومدنشون مشکل نیس ولی اینکه انقددددد اذیت میکنن همش باید تنها کار کنم خیلیییی گش.ادن صبونه اماده کنم تنها جم کنم بشورم ناهار بزارم باز جم کنم بشورم شامم همینطور

خیلیییی خسته میشم

حتی جاشونم جم نمیکنن من باید جم کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت رو دادی و الا چرا خونه جاریت نمیرن چون هیچ جا مثل خونه ی شما آرامش ندارن 

از اول خواستی راحت باشن و شما شیرین باشی این میشه دیگه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خدابهت صبر بده

😭سنمم کمه ۲۰ ام

بعد ازون دسته دخترا بودم ک خونه بابام کاری نکردم الان واقعا سختهههههه خیلی تنبلن

حتی جای خوابشونو من باید بندازم

خونم یه خونه ۶۰ ۷۰متری خیلی کوچیک میان وسایلارو پخش پلا میکنن نگا میکنم به هرچی اعصابم بهم میریزه من هی جم‌میکنم اینا میریزن

واقعا تایمی ک اینا اینجان خیلی خسته میشممیان خونمو به چوخ میدن میرنمن خونم اکثرا تمیزه ولی اینا اومد ...

اینسری که اومدن برگشتنی شما هم باهاشون برو و دقیقا هر کاری کردن انجام بده یه مدت هر وقت اومدن شمام برو مطمن باش دیگه نمیان

کاربگو فلانی برنج با تو فلانی سالاد با تو ،خورشت با من ،ظرفا هم مثلا دوتایی می‌شوریم 

صبح سد اپل کاری ب جای کوزت بازی تو آشپز خونه بگو پاشید جاها رو جمع کنیم بریم سراغ صبحونه 

اینقدر خوش خنده و...نباش یکم سر سنگین باش وقتی ب حرفات گوش کردن یکم بهتر شو تا تفاوت رو احساس کنم

ب نظر من شما مقصرید در واقع شما اینکار رو کردید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
😭سنمم کمه ۲۰ ام بعد ازون دسته دخترا بودم ک خونه بابام کاری نکردم الان واقعا سختهههههه خیلی تنبلنحتی ...

جا روچرا بندازی ؟!! برو بگو خب شب بخیر چیزی احتیاج داشتید راحت باشید من رفتم بخوابم شب بخیر 

خودت کردی باور کن خودت کردی 

خودت رو دادی و الا چرا خونه جاریت نمیرن چون هیچ جا مثل خونه ی شما آرامش ندارن از اول خواستی راحت باش ...

نه اوایل عروسیم خونه جاریم بودن بیشتر الان هی میان اینجا اصن بخدا بحث شیرینی نیس

نه اوایل عروسیم خونه جاریم بودن بیشتر الان هی میان اینجا اصن بخدا بحث شیرینی نیس

خب دیگه یعنی رفتار شما راحتی بیشتر داشته براشون