2777
2789
عنوان

یعنی شوهرم اصلا دوسم نداره

542 بازدید | 12 پست

شبا پیشم نمیخوابه جاشو پهن میکرد تو پذیرایی اونجا میخوابید بعد من در اتاقو باز میزاشتم دگ تو پذیرایی هم نخوابید الان دگ میره تو اشپزخونه جاشو پهن میکنه

رابطه جنسی باهام نداره، باهام حرف خاصی نمیزنه مگر اینکه کار خاصی داشته باشیم و دائم میخواد باهام دعوا کنه

اصلا بهم اجازه دخالت تو کاراشو نمیده، اگه مهمونی یا عروسی بریم بخوایم عکس دسته جمعی بگیریم پیش من واینمیسته یا اگه پیش من وایسته نه دستمو میگیره نه چیزی

یکی دگ رو دوس داره من تو گوشیش دیدم ولی به روش نزدم امروز صبح هم رفت پیش اون میدونم

شبا هم تا نصفه شب بیدار میمونه با اون حرف میزنه

اینم بگم باعث این ازدواج خودم بودم😞 فکر میکردم بعد ازدواج میتونم دلشو بدست بیارم ولی هرروز بدتر شد

داشت با خواهرش حرف میزد میگفت اخرش یا باید اینو طلاق بدم با اونی که دوسش دارم ازدواج کنم یا خودمو میکشم

همسرم بچه نیست ک حرف خودکشی بزنه ۳۶سالشه یه بچه ساله ۶هم ازش دارم موندم چیکار کنم ای خدا🤦

عزیزم چطور  خودت بزور  وادار کردی ک دوسشت داشته باشه  جربان قبل میگم

من شوهر سابق   مثلا دوستم داشت 

ولیدجدا شدیم چون   محبتی نداست بهم دقیقا مثل عنوان و توۻیحات تو

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر نرد هست و داره چرت میگه ..

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱
استارتر نرد هست و داره چرت میگه ..

مرد ...@

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱
چ پررو .بگیر بزنش بندازش بیرون .مردک الدنگو

مگه زورم میرسه بزنمش؟ خونه ام خونه خودشه چجوری بندازمش بیرون اخه😞

من زبونم جلوش کوتاهه چون داره بچه منو نگه میداره و از همسر قبلیم یه دختر دارم که با ما زندگی میکنه تو این چند سال هم همین شوهرم خرج بچه ی منو داده🤦

منو میگی؟😐

نه عمتو میگم ...مردک بیکارررر 

اشتباه کردم🤦😞

بنظرم    همسرت دیگه خوب نمیشه  چون من زندگیم همین بود عزیزم  بببخش ک رک گفتم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

نه عمتو میگم ...مردک بیکارررر

@niniyar_1  

@niniyar_5  

@niniyar_3  

سلام نی نی یار عزیز

ایشون به چه حقی به من تهمت میزنن  میگن من مرد هستم و ذهنیت بقیه رو نسبت به من خراب میکنه در حالی که مادر دوتا بچم.  اونم با لحن بد ، طرز حرف زدنشو ببینین

بخواین من تو خصوصی بهتون عکس انلاین میدم که ببینین خانومم

@niniyar_1 @niniyar_5 @niniyar_3 سلام نی نی یار عزیزایشون به چه حقی به من تهمت میزنن میگن من مرد ...

خب تو در حق شوهرت ظلم کردی بهش بد کردی کارت درست نبود 

با طلسم و دعا وارد زندگیش شدی 

چاره ای نداری باید جدا بشی

خب تو در حق شوهرت ظلم کردی بهش بد کردی کارت درست نبود با طلسم و دعا وارد زندگیش شدی چاره ای نداری با ...

اووف اره اشتباه کردم چون اون موقع منم عاشقش بودم فکر میکردم میتونم کاری کنم اونم عاشقم بشه 🤦🤦🤦