2777
2789
عنوان

سایت کلا شده خاله زنک بازی

125 بازدید | 12 پست

میای تاپیک بزنی واسه مشکلات دیگه راهنمایی بگیری هیچکس جوابتو نمیده اما خدانکنه بحث خیانت و رابطه زناشویی و دعوا با مادرشوهر باشه همه میریزن تو تاپیک

کلا این مدل بحثا انقدر طرفدار داره که هیچکس حتی حاضر نیست بیاد تو تاپیکی که عنوانش این چیزا نباشه

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سایت شده فخر فروشی ،شده دادگاه کلی قاضی توشه، شده محل تجمع یه سری خانوما که قدیسه هستن بقیه یا گناهکارن یا مشکل روانی دارن،هیچ دوستی و همدلی بین خانوما نیس بعد میان اینجا از اقایون گله میکنن، چاره داشته باشن همو میخورن

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

همیشه همین محتوا پر بازدید اینستاگرام ببین متوجه جهت گیری ذهنی مردم ما میشی .

اینجا به منی که خیلی کتاب میخونم میگن دختر سرش تو کتاب 😁

به منی که خواستم برتری نداشته باشم میگن ساده 

دنیا جالبی فقط حواست به خودت باشه مردمی داریم پشت سر خدا هم بد میگن .

من خودم سعی میکنم تو تاپیک های مختلف نظر بدم اما خب واقعا بعضی ها کسی ندارن اینجا حرف میزنند در صورتی که نظر خواستن اینجا عملا سلب آرامش از خودت و بیشتر گمراه میشی 

دقیقا من کلی با خانواده ی همسرم و خود همسرم مشکل دارم ولی تا حالا یه بارم تایپیک نزدم هرچی تایپیک زد ...

مطمئنا کسایی که نظر دادن هم انگشت شمار بودن😞

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

کلا نی نی سایت نسبت به قبل خلوت تر شده عزیزم

در مورد راهنمایی و کمک کردن  همیشه افراد محدودی بودند  مثل خود جامعه  وقتی نگاه کنی به جامعه متوجه میشی  

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛