2777
2789
اسم پسر اولم سامیار اسم پسر دومم کارن (که دوست ندارم)اسمی که دوست دارم براش بذاریم چندتا هستش (مانیا ...

هر کدوم خودتون باب میل دلتون هست بزارید اصلا هم توی این افکار غرق نشید از الان به اینکه بزرگ شد نسبت به اسمش چه حسی داره فکر نکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه بهم میگن اما چرا خودم حالیم نمیشه

بله درک میکنم شما تاپیکهای من رو ببین منم وسواس دارم هرچقدر همه میگن باور نمیکنم ولی به دیگران مشاوره میدم 😐 شاید یکی از علائم وسواس همینه نمیدونم والا من از روانشناس میترسم نمیرم شما اگه میتونی برو یه سر شاید بهتر بشی 

اسم پسر اولم سامیار اسم پسر دومم کارن (که دوست ندارم)اسمی که دوست دارم براش بذاریم چندتا هستش (مانیا ...

سلام چکار کردین اسم عوض کردین ولی بنظر من کارن اسم قشنگی

البته منم ۱۰ روز زایمان کردم از اسم‌ نوزادم پشیمانم نمیدونم چیکار کنم‌ اسمش حافظ گداشتیم ولی دوست دارم اسمش بزارم محمد حافظ

سلام فعلا هیچی اما اصلا حالم خوب نیست

ای بابا حساس نباش من دیگه با اسمش کنار اومدم به چند نفر اسمش گفتم همه گفتن اسم با معنی و اصیل و قشنگی

شما هم کارن اسم قشنگی دیگه بهش‌فکر نکین

ای بابا حساس نباش من دیگه با اسمش کنار اومدم به چند نفر اسمش گفتم همه گفتن اسم با معنی و اصیل و قشنگ ...

متاسفانه از ریشه داره داغون و نابودم میکنه 

بچم داره ۴ ماهش میشه هنوز صداش نکردم