ديروز شام خونشون دعوت بوديم زندايياي شوهرمم دعوت بودن بعد شام زنونه تو اشپزخونه نشسته بوديم درحال صحبت بوديم يهو بحث از دخترعموي همسرم افتاد مادرشوهرم گفت وقتي امير و يلدا (شوهرم و دخترعموش)بچه بودن بابا(پدرشوهرم)ميگفت ك ميخوام يلدارو بگيرم ب امير ولي مادربزرگ ميگفت حيفه اميره امير سرتره و فلان...بعد من در جواب گفتم الان چ لزومي داشت ك اين حرفو بزنيد بعد تو جوابم گفت حرف گذشتست من خودم خوشم نمياد با جاريم دوباره فاميل شم يبار فاميل شدم بسه من ديگ جوابشو ندادم از شب دارم حرص ميخورم چرا نگفتم اگه حرف گذشتس بذار تو همون گذشته بمونه😒
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد كه اين حرفو زد من از اشپزخونه اومدم بيرون و تو پذيرايي پيش شوهرم نشستم و موقع خدافظي و اينا سرد برخورد كردم با مادرشوهرم....بنظرتون كار خوبي كردم؟جوابي ك دادم كافي بود؟يكسالع عقدم تجربم كمه راهنماييم كنيد
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍