2777
2789

بچه ها موهام مشکیه چندسالی هس رنگ نزاشتم بخاطر وزبودن موهام.حالامیخام برم رنگ بزارم وکراتین کنم یکم تغییرکنم...توعروسی هم برم فقط میکاپ موهام همونجوری لخت بریزم پشتم.....حالا ارایشگره میگه کراتین نکن چون درجه یکی وفلان بیابرات شینیون بزنم...بنظرتون کدوم بهتره؟دودل شدم چون هم خوشم میادرنگ بزارم بریزم پشتم هم میگم شینیون بهتره جلوی موهام زیرشال خوب میشه وچون مو کشیده میشه چشامم کشیده میشه

من بودم میریختم دورم 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خاله مگه درجه یکه!؟ من عروسی خیلی از دخترخاله هام نرفتمالبته راست می گم ولی خب شوخی کردم آدما ع ...

اره والا بنظرم مادرخاهردرجه یک،خاله وعمه درجه۲،دخترخاله اینادرجه سه میشه

اره والا بنظرم مادرخاهردرجه یک،خاله وعمه درجه۲،دخترخاله اینادرجه سه میشه

من یکی از دخترخاله هام برام از خواهرام عزیزتر بود و اگه همه عروسی ها رو صبر می کردم شوهرم ۹ بیاد منو ببره برا اون آزانس گرفتم ساعت ۷ رسوندم خودمو ولی بقیشون رو تا جایی که میشد نرفتم

چند روز پیش یه نفر لباس گداشته بود برا عروسی پسرداییش همه گفتن این لباس برای عروسی خواهر برادر مناسبه نه پسردایی. خیلی حرفشون عجیب بود برام 

همه چیز داره هر روز تخصصی تر میشه غیر از علم و دانش و مطالعه و شغل

صاف و ساده دورت باشه

به ارایشگر بگو دخترخاله درجه یک حساب نمیشه

یاد خواهرم افتادم که دم عروسیش میگفت وااا مگه خواهر و شوهرخواهر درجه یکن؟پدر و مادر یکن شما درجه دویین😆😆😆😆

خیلی هم خانواده صمیمی هستیم مثلا

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "