2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری

143 بازدید | 22 پست

سلام.هفته هفت هستم از صبح لکه بینی دارم تو ادرارمم میاد 

دو هفته پیش رفته بودم دکتر بهم شیاف پروژسترون ۴۰۰ داده الان دو روزه تموم شده

امروز جمعس دکتر نیست خودم میتونم شیاف بخرم استفاده کنم تا فردا برم دکتر یا خودسر نکنم؟

تا فردا بشه دل تو دلم نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لکه بینی نشانه خوبی نیست از نشانه های سقطه و دلیل وجود یه مشکل....‌‌‌‌‌‌قلبب تشکیل شده؟ 

البته لزوما  به معنی سقط نیست همینجا خیلی دیدم کاربرا با وجود لکه بینی  و خونریزی بچه رو سالم بدنیا آوردن. شما امروز رو استراحت کن و کار سنگین انجام نده

نه دیروز که پنجشنبه بود امروزم جمعسسه شنبه شیافم تموم شد

معمولا دکترا یه تعدادی شیاف میدن که با تموم شدنش حتما نوبت سونو باشه که بتونن وضعیت شمارو چک کنن .منم استفاده میکنم شما هم تهیه کن حتما استفاده کن یا برو بیمارستان با ماما مشورت کن اصلا پله نرو کار سنگین نکن فقط و فقط استراحت

گفتم بزار هشت هفته بشم بعد برم سونوی قلب تا چیزی نگه ناراحت بشم

عزیزم شرایط شما فرق داشت ریسک کردین موندین دکترم ۵ هفته سومو واژینال انجام داد ۷ هفته رفتم برای سونو قلب چون سابقه سقط داشتم دکترم ازهمون اول برام شیاف داد گفت تا سه ماهگی استفاده کن 

عزیزم شرایط شما فرق داشت ریسک کردین موندین دکترم ۵ هفته سومو واژینال انجام داد ۷ هفته رفتم برای سونو ...

من اولین بارداریمه 

سابقه ندارم 

این اولین لکه بینیم هست اصلا نداشتم 

شیاف رو بدون وجود خون ریزی یا لکه بینی همینجوری داده بود 

سه شنبه تموم شد چهارشنبه باید میرفتم 

الان زنگ زدم مطب برداشتن تلفنو انگار دلیورت کرده بودن به منزلشون گفت شیاف بخر یکی الان بزن یکی فردا صبح ظهرم بیا مطب