silent_writer مدیر عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 9414 عنوان گویااااااا..... | مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 165 پست یگانه بانو پیداشون شده استغفراللهاعوذ بالله😁😁پاریس جان هم نایاب شده بودنچه خبره...یعنی آیا؟؟ 1396/07/11 | 16:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کتی_1377 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 13128 لخت سوسانو😲😲😲 استغفرالله🙈🙈 یو آر بانو چویی😆😆😆 یس جومونگ نیز هم 🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫 تو هیچی از من نمیدوووونی اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
ببعی۶۹ عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 2779 کاری پیش اومده میرم فعلا مگه بودی تا الان😆😆😆داشتی اراجیف مارو میخوندی؟؟😆😆😆خدا صبرت بده😂😂😂😂 حاجیتون رفت پی کار و زندگیش ایشالله هرکی آرزوی مامان شدن داره زودتر به آرزوش برسه واسه منم دعا کنه
silent_writer مدیر استارتر عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 9414 پس حتما با دو دست خوب مینویسی که اونو میخوای بذاری😁😍 میگم به نظرت اگه کلاس خوشنویسی لاتین بذارم ... نمیدونم....منخودم دغدغه ی خوش خطی لاتین ندارم.... فرصت شم ندارمیه دست خط لاتین بده ببینم
جوجه_طاووس عضویت: 1395/09/28 تعداد پست: 1886 نمیدونم....منخودم دغدغه ی خوش خطی لاتین ندارم.... فرصت شم ندارم یه دست خط لاتین بده ببینم این هندرایتینگه (handwriting) که در حالت عادی به دانشآموزاشون یاد میدن.خوشنویسیای دیگهشون به درد ما نمیخوره (مثلا مثل شکسته نستعلیق و ثلث و ... ما).دیگه ببخشید صفحه خط نداشت یه کم کج شد!😄اینم از چرکنویسای قدیمیم پیدا کردم:😀 حیف بود مردن بیعاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤
جوجه_طاووس عضویت: 1395/09/28 تعداد پست: 1886 وای نی نی سایت چقدر کیفیت عکسو میاره پایین آخه😓 حیف بود مردن بیعاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤
silent_writer مدیر استارتر عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 9414 وای نی نی سایت چقدر کیفیت عکسو میاره پایین آخه😓 خیلی قشنگ نوشتیا بلاعلی الخصوص جمله اش😂😂بزن روی عکس،واضح نشون میدهممنون عزیزم
جوجه_طاووس عضویت: 1395/09/28 تعداد پست: 1886 خیلی قشنگ نوشتیا بلا علی الخصوص جمله اش😂😂 بزن روی عکس،واضح نشون میده ممنون عزیزم فدا مدا😄❤😍 حیف بود مردن بیعاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤
silent_writer مدیر استارتر عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 9414 فدا مدا😄❤😍 🌼🌼جوجه طاووس گلم،خیلی عزیزیمیدونم،قشنگی و خیلی تمیزیآره من دوستت دارم ،خودت میدونیتو توی شیرینی عینهو مویزی😂😂مخصوص خودتبدت نیاد یه وقت،مویز خیلی خاصیت داره ها
جوجه_طاووس عضویت: 1395/09/28 تعداد پست: 1886 🌼🌼 جوجه طاووس گلم،خیلی عزیزی میدونم،قشنگی و خیلی تمیزی آره من دوستت دارم ،خودت میدونی تو توی ش ... ای وااااای من غش کردم که😍😍😍😂😂😍😍عالی بود عزیزم دمت گرم😅😍😙نه بابا چرا بدم بیاد کلی هم حال کردم😋😁😍ای نویسندهی ساکت قشنگمهرکی بدخواهت باشه باهاش میجنگمتو همش خبر بذار و دلبری کنتا ببینی با تو یکدل و یه رنگم😁😁🌷🌷 حیف بود مردن بیعاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤
silent_writer مدیر استارتر عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 9414 ای وااااای من غش کردم که😍😍😍😂😂😍😍 عالی بود عزیزم دمت گرم😅😍😙 نه بابا چرا بدم بیاد کلی هم حا ... فداااااااتچه جالب پس حس شعرگوییم داریسلامت باشی
جوجه_طاووس عضویت: 1395/09/28 تعداد پست: 1886 فدااااااات چه جالب پس حس شعرگوییم داری سلامت باشی مثل این که من ادیبما😎😎😎😃شوخی میکنم اینا که شعر و ادب حساب نمیشن😅 از بچگی از اینجور بداهههای خندهدار میگفتم😂ولی واقعا رشتهم ادبیات فارسیه و عاشقشم❤خیلی کیف کردم بداهه بیغلط سرودی😁👍 حیف بود مردن بیعاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤