2777
2789
عنوان

شیما یهودیه

604 بازدید | 28 پست

از وقتی فهمیدم شیما یک اسم یهودیه دیگه اون آدم سابق نشدم و میخوام با یکی از دوستام که اسنش شیماست کات کنم چون مدام پز میده اسم من اسرائیلیه

خب به جهنم اسم ما که اصیل ایرانیه چه گلی به سر دنیا زدبم که اسم یک مشت برده و آواره چه گلی بزنند

من در ساحل دیدم یک زرافهه ای را که به مانند یک روز روشن در شب تاریک میتابید و همه جا را مانند قامت چون سروش می‌رقصد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چ ربطی داره الان خیلی از اسما عربی ان ممکنه طرف بیاد بگه اسمم عربیه مگه چیه؟ اسرائیل خار داره  

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

حالا درسته حست ب اسم اون فرد بد شده از طرفیم اون میگه اسمش اسرائیلیه و خوشحاله ولی خب بنظرمنطقی نمیاد بواین دو دلیل رابطتو از بین ببری مگراینکه دلیل دیگه ایم داشته باشه ک گویا همینطورم هست

وا کی گفته؟؟ گوگل ک میگه عربی هست و حتی قرآنی

اسم دختر حلیمه سعدیه

کجا نوشته یهودیه؟

ضمن اینکه دوستی ک بخاطر یه اسم بخواد بهم بخوره همون بهتر تموم شه🙄

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزم مطمئنم سنت خیلی کمه . اسم منم شیماست. قراره دوستام باهام کات کنن؟؟دلیلش هم اینکه چون اسمم یهودیه؟

اگه اینجوریه من با اون دوستم که اسمش ماهایا عه باید کات کنم دیگه چون اسمش ارمنیه🙄

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤