2777
2789

خدا ازتون نگذره الهی خیر نبینید الهی نابود بشن اونایی که امشب داداشمو تحویل نگرفتن 

ا😭😭😭😭😭😭😭😭خدا ازتون نگذره 

از خدا میخوام امشب داداشم خوب بشه خدا هیچکی رو راهی بیمارستان نکنه هیچکی رو 

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم عصبی هستی استرس داری همه اینا قابل درکه ولی شما فقط با چند نفر که از قضا جزو کادر درمان بودن تو زندگیت برخورد داشتی نه همشون، این طرز رفتار و لحن حرف زدنتون اصلا درست نیست

خدا سلامتی بده به داداشتون

ابجی تو این سایت مشکلت حل نمیشه دورت بگردم ...الان عصبی ای بدتر دعواتون میشه .گوشیو بذار کنار ..‌

برو یکم با خدا حرف بزن ..درس میشه داداشتم خوب میشه انشالا

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

عزیزم عصبی هستی استرس داری همه اینا قابل درکه ولی شما فقط با چند نفر که از قضا جزو کادر درمان بودن ت ...

اونجا تقریبا نزدیک ۲۰ نفر بودن شایدم بیشتر همشون توهین تحقیر داد 

میگن تحصیلات شخصیت میاره ولی اشتباه بوده 

ابجی تو این سایت مشکلت حل نمیشه دورت بگردم ...الان عصبی ای بدتر دعواتون میشه .گوشیو بذار کنار ..‌برو ...

دارم میگممممم دعاااااا کنید خدا هیچکی رو راهی بیمارستان نکنه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدا ان شاءالله هیچکسی و محتاج دوا و دکتر نکنه درکت میکنم .منم یه از خدا بی خبر سر زایمانم یه بلایی سرم آورد که همو گلوبینم رسید ۴ خدا منو برگردوند وگرنه مرده بودم .هیچ وقت نمی بخشمشون 

اللّهم عجل الولیک الفرج