2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا شانس تو😔

بخدا رفت کربلا دو روز پیش اومد برا همه بچه ها بچه جاریم بچه هاش همشون جز شوهرم و برادر زاده هاش و جاریم و زن برادراش همه سوغاتی اورده من بکنار واسه بچم و شوهرم هیچ نیورده بهدا ن اینکه نیازی داشته باشیم ولی بالاخره 

پارسال هم جاریمو برد با خودش زیارت برا جاریم و همه سوغاتی گرف برا جاریم و مادرشوهرم هر کدوم مانتو عبا گرف بازم ما هیچ

چه جنس بدی داره زیارتش قبول نباشه انشالله

واقعا انشالله

بعد یکم پیش داشت بچمو بازی میداد دس مادرشوهرم بود تا من اومدم خودشو زد ب اون راه تو دلم گفتم بازیش میدی ب دروغ ی سوغاتی میوردی براش 

بله

خدا لعنتش کنه 

خودتو نجات بده از اون خراب شده و تو رو خدا بچه نیار دیگه ،فک کنم دوتا بچه داری الان 😑😔

بخدا گناه داره رابطه تو جایی ک بچه خوابیده

هر طور شده حتی ب زور بیا مستاجری اما زیر دست اونا نمون وگرنه ب خودت میای ک ۳۰ سالته عین زنای ۶۰ ساله شدی 

خدا لعنتش کنه خودتو نجات بده از اون خراب شده و تو رو خدا بچه نیار دیگه ،فک کنم دوتا بچه داری الان 😑 ...

ن نمیخوام بیارم تو این شرایط

فقط ی پسر دارم عزیزم خیلی حواسم هست بخدا هرچند ک واقعا روهمون موضوع رابطه بشدت حساسم و میزارم کامل بخوابه بچه 

حاضرم هرچی دارم بفروشم برم مستأجری همسرم قبول نمیکنه میگه خونه میسازیم حالا پول و کار درست حسابی هم نداره انشالله ک زودتر برم از این خونه بخدا من بچه طلاق بودم کلی سختی کشیدم در ب دری ازدواج کردم راحت شم این کثافت آبرومو برده هی دعوا درست میکنه بخدا من کاریش ندارم با پسرش دعوا می‌کنه همش اسم من پر فحشم میکنه