2777
2789
تا پارسال رو آمار دارم بسته بود. مردم غیر قانونی میرفتن برای چیدن انار. باید آشنا داشته باشی. ماشین ...

ممنون ازتون❤حوالی ساری جای قشنگی رو می شناسین که پیشنهاد بدید. مثلن یه ساحل خوب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ازتون❤حوالی ساری جای قشنگی رو می شناسین که پیشنهاد بدید. مثلن یه ساحل خوب

اگه میتونین کارت ارگان های مختلف مثل شرکت نفت. بانک ملت و ملی. آموزش و پرورش و سپاه رو جور کنین ساحل فرح آباد اقامت گاه های عالی و ساحل اختصاصی خوبی داره برای این ادارات. خود ساحل فرح آباد هست. سوئیت هم داره. ساری پارک شهید زارع رو داره که جنگله و آلاچیق و استراحتگاه داره. ی عالمه روستا داره که دوره و وقت گیر. باداب سورت هست. ی جای قدیمی هست که چشمه های آب معدنی پله پله داره. موزه خانه زیاد داره. خانه ی کلبادی ها. تو میدون ساعت هست نزدیک هم هست. عمارت فاضلی. سد سلیمان تنگه. یکم اونور تر سمت بهشهر پارک جنگلی عباس آباد رو داره.