2777
2789
عنوان

با دوستم بهم زدم بیایین اینجا

101 بازدید | 12 پست

این خانوم پیش دوست پسرش زیاد در مورد من جرف زده و دهن لقی کرده از قضا دوست پسرش با یکی از اشناهامون رفیق در میاد پشت منم چرت و پرت میگه در صورتی ک اصلا منو ندیده طرف بعد من فهمیدم ک کار این دوستمه بهش امارمو میداده و پیشش خرابم میکرده ک خودش ب چشم بیاد ب خودش گفتم حتی گردن هم نگرفت منم انفالوش کردم کلا از زندگیم پاکش کردم

فقط اینو میتونم بگم ب هیچ کسی اعتماد نکنین حرف دلتونو نگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول دارم حرفتوو شدیدا به هیچ بشری اعتماد نکنید حتی مادرت چون میره به خالت میگه🤣

این پیش من عیب های ظاهریم رو میگفته اون دوست پسرشم بیشرفتر از خودش پشتم ی جوری حرف زده ک انگار باهاش صمیمیتی داشتم کلا زندگیمو بهم زدن هیشکی ب حرفم باور نمیکرد 

کار خوبی کردی از زندگیت حذفش کرد‌ی

به خودت لطف کردی و به نفعت شد 

چرت‌وپرتاشم بیخیال ، انگار اصلا وجود نداشته

Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطه‌ای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسان‌ها طلوع‌ کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨
چرا باید پیش رلش درباره تو حرف بزنه دقیقا!؟

بعضی از دخترا این عادتو دارن ک غیبت دوستشونو پیش طرف میکنن حتی حرفب ک بهش گفته بودم بهش نگو رو رفته گفته حتی گردن هم نگرفت گفت خودش تو گوشیم دید ک اصلا امکان نداره

کار خوبی کردی از زندگیت حذفش کرد‌یبه خودت لطف کردی و به نفعت شد چرت‌وپرتاشم بیخیال ، انگار اصلا وجود ...

هنوز پرو پرو پیام داده ک واقعا ک انفالوم کردی من هیچ کارم گردن نمیگرفت ک حرفا رو خودش گفته میگفت از عکست دیده در صورتی ک ب طرف پیام داده بود نوشته بود مگه نگفتم چیزی نگو خدا دستشو بدچور رو کرد واسم

هنوز پرو پرو پیام داده ک واقعا ک انفالوم کردی من هیچ کارم گردن نمیگرفت ک حرفا رو خودش گفته میگفت از ...

روی بعضیا واقعا رو نیست سنگ‌پای قزوینه :/

بگو نمیخوام چیزی بشنوم با یه خداحافظی خوشحالم کن بعدم بلاکش کن. آدم خاله‌زنک و خبرچین چه سمیه دیگه

خداروشکر دستش رو شد

Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطه‌ای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسان‌ها طلوع‌ کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨

دبیرستانی بودم 

تو کلاس یه روز صحبت از خال روی پوست شد .(من روی دستم یه خال بزرگ دارم) دوستم گفت این که خوبه من فلان‌جا خال دارم یکی اینجا یکی اونجا. یکی از بچه های کلاس اینو به دوس.پسرش گفت . یه مدت گذشت و باهم کات کردن پسره به اون دوستم که خال داشت پیشنهاد دوستی داد وقتی قبول نکرد تهدیدش میکرد به همه میگم لخ.تتو دیدم نشون به اون نشونی که فلان‌جا و فلان‌جا خال داری....

این شد برام درس عبرت که هرچیزی هرجایی و پیش هرکسی نباید گفت حتی حرفای به ظاهر پیش پا افتاده