لطفا تعصب الکی نداشته باشید خداییشو بگید خودتونم بگید ک با کدوم تیمید ندیدیم ک هیچ اگه میخوای بگی من بی دغدغه و بیکارم چون فوتبال میبینم نگو .خدایی من استقلالیم نبودم هم تراکتور بهتر بازی کرد و کلی موقعیت داشت و خلاصه بنظرم عالی بود و الان قهرمانی رقابت بین ۳نفر شده دیگه
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب طبیعیه ک تراکتور با این همه هزینه ولی دم ایوب گرم حال بیرانوند گرف
والا تراکتور نفر دوم شد داخل هزینه ها خب رابطه ب بازیکنان ندارع ب قول پرسپولیسیها ک من بهشون میگم میگن چون شخصیت برد ندارن با بازیکن خوبم نمیبرن ولی الان فقط التماس میکردن ک مساوی شن
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
مهم نیست ک کی بهتر بود مهم اینه ک مساوی شدتراکتور اگه خوب باشع تو بازیای آینده خودشو ثابت میکنه حذفی ...
خلاصه اگه موقعیت های تراکتور و بخوای ببینی اگه گل میشدم الان پنج تا خورده بودید تراکتور امسال خودشو تقویت کرده و واقعا بازی عالی بود برا من ک استقلالی بودم واقعا هیجان داشت چ برسه ب پرس پلیس و تراکتوریا