2777
2789

لطفا تعصب الکی نداشته باشید خداییشو بگید خودتونم بگید ک با کدوم تیمید ندیدیم ک هیچ اگه میخوای بگی  من بی دغدغه و بیکارم چون فوتبال میبینم نگو .خدایی من استقلالیم نبودم هم تراکتور بهتر بازی کرد و کلی موقعیت داشت و خلاصه بنظرم عالی بود و الان قهرمانی رقابت بین ۳نفر شده دیگه

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب طبیعیه ک تراکتور با این همه هزینه ولی دم ایوب گرم حال بیرانوند گرف

والا تراکتور نفر دوم شد داخل هزینه ها خب  رابطه ب بازیکنان ندارع ب قول پرسپولیسی‌ها ک من بهشون میگم میگن چون شخصیت برد ندارن با بازیکن خوبم نمی‌برن ولی الان فقط التماس میکردن ک مساوی شن

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
هشکدوم

هه نشد دیگه. ۷۰درصد موقعیتت برا تراکتور بود 

تراکتور بهتر بازی کرد تیم قوی داره 

معمولا فوتبال ایرانو دنبال نمیکنم بیشتر اروپا اونم اگه درس نداشته باشم میبینم 

فعلا تابستونه از بیکاری بازیای حساس رو میبینم ولی تو تیمای ایران استقلال خوشم میاد 

مهم نیست ک کی بهتر بود مهم اینه ک مساوی شدتراکتور اگه خوب باشع تو بازیای آینده خودشو ثابت میکنه حذفی ...

خلاصه اگه موقعیت های تراکتور و بخوای ببینی اگه گل میشدم الان پنج تا خورده بودید تراکتور امسال خودشو تقویت کرده و واقعا بازی عالی بود برا من ک استقلالی بودم واقعا هیجان داشت چ برسه ب پرس پلیس و تراکتوریا