2777
2789

سلام شبتون بخیر دوتا سوال دارم اول اینکه من پستونک میخام بگیرم واسه نوزاد چه جوری بگیرم  از اینایی ک سرش گرد هست رو خوب میگیره یا سر کج ها شرمنده اسمشون نمیدونم درموردستونک اطلاعی ندارم. 

لطفا نگید ک دندونش کج میشه  و هزار تا عیب دیگه .

فقط راهنمایی کنید .

۲ دومی سوال واینکه از چند وقتی به نوزادتون پستونک دادین چند روزه بود؟؟؟

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

من برای پسرم چیکو میگرفتم از همون روز اول تا ۲۳ ماهگی خورد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ازتون 

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

سلام میگن تا یکماهگی پستونک ندید چون نوزاد تازه میخاد به سینه مادر عادت کنه.اکه پستونک بدید گولش میزنه.بعدش هم آره ارتودنسی بگیر بهتره.اون گرد ها هم خوبه ولی جدیدن ارتودنسی بیشتر میخرن.

اوروتودنسی خوبه به راحتی از دهنش نمیفته بیرون همون سر کج ها منظورمه

من چون نی نی هام نارس بودن کوچولو ترین سایز پستونک اونت رو با بدبختی پیدا کردم‌دادم بهشون از سه چهار هفتگی دادم

اورتودنسی رو از شش ماهگی دادم اونم خوب بود

اگر بهش شیر خودتو میدی بهتره اوایل بهش پستونک ندی چون قدرت مکیدن پستونک و سینه مادر متفاوته و میتونه سینه مادر رو زخم کنه. پستونکها هم معمولا به سن بچه ارتباط داره ۰تا۶ ماهه،۶ماهه تا ۹ماهه و... . معمولا هم همشون ارتودنسی هستن. 

من دوسال ونیمگی همش فکر میکردم چجوری باید از پستونک بگیرم خدایا نمیشه.بدون اون نمی‌خوابه.همش گم میکرد زیر مبل یا جاهای دیگه اسیر بودم یه روز دیگه خیلی عصبی شدم پستونکش رو بریدم و دیگه هم نخریدم گفتم هرچی بادا باد.تا می‌گفت پستونک یه میوه ای آجیلی چیزی میزاشتم دهنش موقع خواب هم هی می‌گفت.خلاصه یهویی گرفتم ازش.تایه هفته بی تاب بود ولی بعدش اصلا یادش همش نمیومد پستونکی وجود داشته یادآوری هم اصلا نمی‌کردم براش اسمشو نمی‌آوردم.خلاصه که پستونک میدین قبل یک‌سالگی بگیرید ازش تا اسیر نشید

بعضیا میگن پستونک باعث گوش درد و عفونت بچه میشه درسته؟

خیر کلا خیلی خوب بود الان هشت ساله هستش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️