2777
2789
عنوان

همسرم کلی که کارمنداش دادن ب اسم خودش اومده ب من داده

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حس خوبی جای اینکه خودش بخره گلی ک کارمند ب خودش داده ب من داده !راست نگفتهبزنم پرپرش کنم ؟منو باش ...

چرا پرپرش کنی همین‌که همیشه بفکرته بده مگه تازه اینکه اون گل رو داده به تو خیلی معنی خوبی داره

چرا پرپرش کنی همین‌که همیشه بفکرته بده مگه تازه اینکه اون گل رو داده به تو خیلی معنی خوبی داره

چه معنی خوبی

گلو‌کارمندش داده ب من گفته بابت زحماتم خودش گرفته

منم با ذوق گذاشتم استاتوس 

میورد اما میگفت قاسمی داده نه که بگه برا ی تو آوردم و من بوسش کنم بذارم بهترین گلدون

نمیدونم چرا متوجه نمیشی وقتی گل رو داد میپرسیدی خریدی؟ یا کسی داده؟ 

اگه دروغ پاسخ میداد الان میتونستی گلایه کنی

بعدشم گل میگذارن گلدون دیگه 

میگفت همکارش اورده پرت میکردی بیرون؟!🤔😶

خیلی حساسی دوست داره که حداقل اونم بهت داده دوست نداشت همونم بهت نمیداد تازه سرت هم منت میذاشت که یا ...

من از دروغ بدم میاد 

ادم میذاره استاتوس بعد کارمندش چه فکری میکنه من دارم ازشوهرم تشکر می کنم

چه معنی خوبیگلو‌کارمندش داده ب من گفته بابت زحماتم خودش گرفتهمنم با ذوق گذاشتم استاتوس

من میدونم اگه اون بنده خدا میگفت کارمندم داده من دوست دارم بدمش به تو بازم یچیزی میگفتی 😂😂 

بابا دوست داشته که داده بهت میشه از روی دشمنی داده باشه؟ حالا چ خودش گرفته باشه چه از یجای دیگه اورده باشه