2777
2789
عنوان

دلم واسه بچگی خودم خیلی میسوزه

68 بازدید | 2 پست

یادمه ٨ سالم بود کلاس دوم ابتدایی... 

از وقتی ک رفته بودم مدرسه مامانم همیشه تاکید داشت ک معلمت هر حرفی بزنه هر کاری کنه حقته، هنوزم صداش تو گوشمه میگفت اگ معلمت گف بمیر میمیری اگ گف پاشو پا میشی

اون موقع ها تازه یاد گرفته بودم برنامه درسیم خودم رو بزارم کیفم و به همین خاطر خوب بلد نبودم

یادمه معلممون مشق فارسی گفته بود من تا شب همه رو نوشتم تموم کردم فردا صبح تو مدرسه وقتی معلممون گف دفتراتون باز کنید بیام مشقاتونو چک کنم فهمیدم دفتر مشقمو جا گذاشتم خونه

نمیدونم با چه جرعتی ولی دستمو بلند کردم گفتم: خانم من دفترمو خونه جا گذاشتم..

معلممون اخم کرد گفت: زنگ بزن خونتون همین الان بیارن

منم گفتم خانم خونمون هیشکی نیس. 

خلاصه منو از جام بلند کرد و با خط کش فلزی چند بار محکم زد رو دستم بعد این همه سااال یادمه بهم گفت : نکنه وقتی بزرگ شدی میخوای دسشویی خونه مردمو بشوری؟؟؟ تا آخر زنگ منو کنار تخته سرپا نگ داشت... خیلی برام جالبه اصلااا گریه نکردم 

وقتی زنگ آخر خورد تا خونمون یه ده دقیقه راه بود توی اون ده دقیقه ک تنها بودم فقط زار زدم با صدای بلند.... 

یه خانم چادری ک از روبه روم میومد اومد کنارم گفت چته دختر خانوم چرا گریه میکنی؟؟ گم شدی؟؟

دوباره حرف مامانم ک مثل رادیو تو سرم پخش می‌شد((اگه با غریبه ها حرف بزنی میدزتت))

منم جیغ زدم دویدم سمت خونه 😂

وقتی نزدیک خونمون شدم اشکامو با آستین یونیفرم پاک کردم و لبخند زدم 

نباید می‌فهمید اگ مامانم می‌فهمید باهام دعوا میکرد 

و از اونروز تا الان ک چندین دهه میگذره هنوزم نفهمیده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.