2777
2789
عنوان

بچه ها قد دخترم کوتاهه👩‍👧🥺😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچت روباکسی مقایسه نکن بذار توافتاب زیادبره تحر ک داشته باشه زیاد امر ونهی نکن روی غذا بذار هرچی خوا ...

میکنم بخدا آخه مگه میشه هی دلم میشکنع

میخوام اینو بدونی بدتو کسی نمیگیره جاتووو 🤫

عزیزم مرکز بهداشتی که میبرین نظرش چیه در این مورد ؟ شاید قدش خوبه شما بی خودی حساسی ...

یکی از اقوام ما خودش و همسرش قدشون کوتاهه 

ولی ماشالا پسرشون الان که نوجوانه خیلی بلنده 

همیشه برام سواله که چجوری قدش بلند شده 

فکر کنم از بچگی پیگیری کردن این قضیه رو و جواب داده 

شما هم پیگیر دکتر غدد باش

خیلی امکانش هست که تو سن بلو۴ رشد کنه من دادشم خیلی قدش کوتاه بود حتی بهش یه لقب گذاشته بودیم بچگیش ...

وای عزیزم خدا کنه

پسرم ۵ سالشه خیلی ریزه ولی قد من و باباش بلنده

همش امیدوارم تا بلوغش قد بکشه

وای عزیزم خدا کنهپسرم ۵ سالشه خیلی ریزه ولی قد من و باباش بلندههمش امیدوارم تا بلوغش قد بکشه

ان شاءالله

حالا داداشم پسر خودش 7 سالشه بازم قدش کوتاهه بهش گفتم به خودت کشیده نگران نباشید قد میکشه😂

اره رشدش خوبه صعودی هستش

پس جای نگرانی نداره.فعلا باید فقط رو  تغذیه ش کارکنی.برای دارو دادن و دکتر بردن خیلی زوده.باید غذاهای کلسیم داره بدی.وزنش هم کم باشه روی قد تاثیر داره.تنقلات و شیرنی جات و وسایل کارخونه ای رو بشدت محدود کن.دو سالش شد یه چکاب خون هم ازش بگیر ببین چطوره.ویتامین دی هزار هم هرروز بده.مولتی ویتامین هم با دکتر مشورت کن اگه گفت بده