2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سر بارداری دخترم وقتی که نه هفته بودم آزمایش دادم و فهمیدم تیروئیدم رو ۹بود تا اون روز با اینکه قرص می‌خوردم بالا بود بعد از آزمایش دوز دارو رو بیشتر کردم کنترل شد 

بله منالبتا من میخوردم ولی خیلییی کم کار بودمو و درست نمیشد تا چهار ماهخداروشکر بچم خیلی باهوش

خانمی توضیح می‌دین 

چند بود عدد tsh 

سه ماهه ی اول قرص خوردین منظم ؟ 

بچه الان چند سالشه . 

من tsh برابر 5 دارم و تازه هفت ماهگی متوجه شدم 

اون سه ماهه اول حساس بیخبر بودم و اصلا قرص نخوردم

خانمی توضیح می‌دین چند بود عدد tsh سه ماهه ی اول قرص خوردین منظم ؟ بچه الان چند سالشه . من tsh برابر ...

نگران نباش

منم ۵ بودم و اصلا کنترل نمیشد تا چندین ماه 

همش میگفتم بچم خنگ میشه  حتی دکتر غدد میگفت بلا خیلی تاثیر دلرا دوک اوایل کم کار بودی! ولی اصلا اینجوری نبود 

نگران نباشمنم ۵ بودم و اصلا کنترل نمیشد تا چندین ماه همش میگفتم بچم خنگ میشه حتی دکتر غدد میگفت بلا ...

خانمی شاید قرصی که اوایل میخوردی به جنین کمک می‌کرده 

و خودت کم می‌آوردی

آخه از آزمایشات واجب اوایل بارداری هست. حالا به دلتون بد راه ندید ان شاء الله نی نی سالم و سلامته

یه دکتر آنلاین نادان وقتی دیده بود تیروییدم توی رنج آزمایشگاه هست یعنی زیر پنج دیگه بهم نگفته بود توی بارداری باید زیر 2.5 باشه 

چون من 4و نیم بودم 

خانمی شاید قرصی که اوایل میخوردی به جنین کمک می‌کرده و خودت کم می‌آوردی

اصلا نگران نباش

توکل کن به خدا

الان نگرانیت خیلی بدا برای بچت

بسپار با خدا

خیلیها اینجوری بودن و به لطف خدا بچه های سالمی دارن

همین که الانم متوجه شدی و قرص میخوری خیلی خوبه

عروس عمم فوق تخصص هست گفت که جای نگرانی نیست ما تازه بالای ۵ رو میگیم شایییدددد خیلییییی  کم ممکنه تاثیر بذاره