2777
2789

یه ساله با یه پسری حرف میزنم پارسال مگیفت که دانشگاه میره و ترم چهارم هست همش تعریف میکرد که خیلی سختی کشیده  تا تونسته این رشته‌رو قبول بشه و خیلی بهش علاقه داره_ تا اینکه  چند روز پیش گفت که اخراج شده و داره از اول میخونه برای سال دیگه دلیل اخراج شدنشم دعوا با استاد بوده😐 همون لحظه ک اینو گفت سر یه‌قضیه‌ی دعوامون شد و من بهش گفتم دیگ بهتره باهم حرف نزنیم اونم گفت چیه تا فهمیدی اخراج شدم حرف از جدایی میزنی با اموجیه خنده!! منم خیلی از این حرفش ناراحت شدم و بلاکش کردم بعدش دیگ اومد معذرت خاهی و راجب قضیه‌ی اخراج اینام حرف نزد منم هیچی نگفتم همشم در حال درس خودنه و حتی اصلا فرصت نمیکنه بیاد چت کنه بنظرتون راست گفته که اخراج شده یا نه؟؟؟

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به گذشته برگردم یه کلمه حرف دوست‌پسرامو باور نمی‌کردم 

اونموقع ها با بدبختی میشد عکس داد چندسال بهم عکس میداد من میگفتم وای چه خوشتیپه و این حرفا بعد که واتساپ و تلگرام اینا اومد رفتم پرفایلشو دیدم برگشت گفت بهت دروغ گفتم اون رفیقم بود 

خیلی دروغای دیک شنیدم خداروشکر اهل دل بستن نبودم

عزیزم یکسال باهم چت میکنین هدف از رابطت خودت می‌دونی چیه واقعا؟ میخوای دوست باشین یا برای ازدواج ؟

فعلا رلم نشدیم من شرایطشو ندارم اونم همش درحال درس خوندنه درسته یه سال میگذره ولی اصلا زیاد باهم حرف نمیزیم میگه وقت نمیکنم فقط میخام بدونم این قضیه‌رو بهم دروغ گفته یا نه

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

اگه به گذشته برگردم یه کلمه حرف دوست‌پسرامو باور نمی‌کردم اونموقع ها با بدبختی میشد عکس داد چندسال ب ...

ینی ممکنه این کلا دانشگاهم نرفته باشه همشو دروغ گفته باشه😐😂

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

من خیلی شنیدم طرف اخراج شده ولی دلیلشو نمیگن باز این یه دلیلی اورده😂کارت دانشجویی بگیر ازش یا نامه ...

نه نمیتونم دیگ راجبش بپرسم پرو میشهه

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

فعلا رلم نشدیم من شرایطشو ندارم اونم همش درحال درس خوندنه درسته یه سال میگذره ولی اصلا زیاد باهم حرف ...

عزیزم بخاطر این که دوست دارم این حرف میزنم امیدوارم ناراحت نشی 

بر فرض رابطه دوستی داشته باشی اصن ریشه گرفتن این رابطه اشتباه هست از همون اول که باهات به طور نرمالش حرف نمیزنه میگه وقت ندارم دوم قطعا در مورد زندگیش باهات صداقت نداره .

دختر قشنگ رابطه دوستی میخوای داشته باشی سعی کن از ریشه با آدم درست حسابی رابطه برقرار کنی نه آدمی نصف نیمه